Луксозен сервиз за кафе Ломбардия

Гласове: 59 Рейтинг: 2.2
  • Код на продукта: sy834
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 39.00лв.
Възможни варианти
* Варианти:
 

Кол-во: +
-
Златна нишка
Костен порцелан
Фина изработка