Комплект чаши за кафе Starbucks Coffee 4 броя

Гласове: 35 Рейтинг: 3.1
 • Код на продукта: sv079
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 29.00лв.
Кол-во: +
-


Starbucks e марка, която е популярна с предлагането на висококачествено обслужване и напитки с перфектен и неповторим вкус, които са поднесени по уникален начин. Предлагаме Ви да пренесете благодатното изживяване и насладата от оригинално поднесено кафе и в дома си с този комплект от чаши за кафе с включена стойка към тях. Чашите са от висококачествена керамика, с височина от 6,2см. и диаметър от 6,8см. и са идеални за сервиране на точната доза кафе. Имат удобни дръжки с кръгла форма и уникален дизайн с любимото лого на Starbucks. Подходящ и идеален подарък за любителите на кофеиновата напитка, оригинален начин да изненадате гостите си и практично решение за дома. Чашите се предлагат заедно с комфортна, метална стойка, където се нареждат една върху друга. Можете да спестите пространство в кухнята си или лесно да ги пренесете заедно чрез стойката.

Спецификации и предимства на продукта:

 • Диаметър на чашата: 6,8см.
 • Височина на чашата: 6,2см.
 • Материал: Керамика
 • Размер на опаковката: 9.6x9.6x21.8см.
 • Удобно съхранение и преместване
 • Стабилност на стойката
 • Уникален дизайн с лого Starbucks
 • Удобни за използване
 • Оригинално поднасяне на кофеиновата напитка
 • Перфектен подарък за обичащите кафе

Комплектът съдържа:

 • 4 x Керамични чаши с лого на Starbucks
 • 1 x Удобна стойка за съхранение

Любимите ви Starbucks чаши се предлагат на високи цени в повечето магазини, но при нас те са по-изгодни от обичайното. Побързайте да се възползвате от промоционалната цена на един продукт с безупречно качество, който всеки любител на кафето ще оцени. Комплектът е идеално решение за подарък на любим и важен за вас човек.

Сервиз с удобна стойка за съхранение

Чашите за кафе се чупят, не толкова заради невнимателно използване, колкото поради неправилно съхранение. Ето защо магазинът ни ви дава възможност да закупите 4 броя Старбъкс чаши на цени, включващи и удобна стойка за тяхното правилно съхранение. Стойката е изработена от метал и се отличава с изключителна елегантност и стил.

Възможността да подредите чашките си за кафе една върху друга, без да се страхувате, че може да паднат, е безценна. Металният органайзер ги държи свързани заедно, а освен това ще ви помогне да спестите място в кухненските шкафове. Знаем, че в почти всеки дом цари пълен хаос, заради многобройните чинии и сервизи за чай и кафе. С този комплект организацията ви ще бъде перфектна.

Стойката за изящните Starbucks чаши има и друго предимство. С нея ще ви бъде много по-лесно да ги пренасяте без да ги нараните и счупите. Вместо да опаковате всяка една поотделно, опаковайте целия сет, както е нареден върху статива. Компактно, лесно и сигурно. Защитете новата си придобивка, защото тя ще ви стане любима.

Елегантен дизайн – удобно използване

Чашките за еспресо са не винаги удобни. Някои от тях са твърде леки и с тънки стени, а това създава риск от неволното разливане на горещото им съдържание. Нашите Старбъкс чаши са с по-плътни стени и с широк отвор на дръжката. Този дизайн е внимателно избран, за да се предложи най-сигурният и стабилен захват. Семпло, но супер елегантно излъчване, а освен това и практично.

Визията на сервиза е стилна, но и изключително оригинална. Всяка Starbucks чаша от сервиза носи логото на любимата марка, използвано от 2011г. насам. Белият керамичен фонд, използван за изработка на комплекта наподобява порцелан. Керамиката има редица предимства, сред които най-важните са достъпната ѝ цена и по-голямата здравина.

История на логото

Логото на най-популярната в света верига кафенета има интересна история, свързана с няколко промени във визията и символиката. През 2006 г. Валери О'Нийл, говорителка на Starbucks представя фирменото лого, обяснявайки, че то изобразява русалка с раздвоена опашка или сирена, както е позната в гръцката митология.

Логото бива значително оптимизирано през годините. В първата версия русалката е гола до кръста и с ясно забележима рибена опашка. Изображението също така има груба визуална текстура, оприличавана на мелузин. Според компанията то е базирано на норвежка дърворезба от 16-ти век, макар някои учени да отбелязват, че очевидно е взаимствана от дърворезба от 15-ти век.

Във втората версия, използвана в периода 1987г-1992г., гърдите на сирената са покрити от спускащите се надолу буйни коси, но пъпът ѝ все още се вижда. Рибената опашка е леко подрязана, а цветът се променя от кафяв на зелен – леко намигване към Алма Матер на тримата основатели на престижната верига, а именно университета в Сан Франциско.

В третата версия, използвана между 1992 и 2011 г., пъпът и гърдите на русалката изобщо не се виждат, а от рибената опашка са останали бегли останки. В началото на септември 2006 г., а след това отново в началото на 2008 г., фирмата временно пуска в обръщение отново оригиналното си кафяво лого върху хартиените hot-drink чаши Старбъкс.

Символът на световноизвестната марка е променен отново, когато Старбъкс стъпва на пазара в Саудитска Арабия през 2000г. Заради консервативните почитатели на кафето в арабския свят сирената е напълно премахната, а на изображението присъства единствено нейната корона.

От януари 2011г. остава валидна версията, в която името на марката около лицето на русалката е премахнато, а нейното изображение е уголемено. Този вариант краси и комплекта, който ви предлагаме.

Сходни артикули (12)