ᐉ Стопер за врата във форма на банкнотa от 50 евро на топ цена - Онтайм

Стопер за врата във форма на банкнотa от 50 евро

Гласове: 5 Рейтинг: 4.0
  • Код на продукта: st860
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 3.00лв.
Кол-во: +
-


Изненадайте и впечатлете гостите или посетителите в офиса си с интересен стопер за врата с дизайн на банкнота! Силиконовата банкнота от 50 евро много реалистично наподобява истинска прегъната на две и ще бъде забелязана веднага под вратата Ви. Освен за забавление и с послание, че имате твърде много такива банкноти, стоперът е и функционален и полезен.

Функционалност на продукта

В случай, че се налага да пренасяте мебели, да размествате и държите вратите в стаите винаги отворени, стоперът ще Ви спести време в търсене на подходящ предмет и ще Ви помогне да приключите работата си по-бързо. Той е направен от мек, еластичен силикон и няма опасност от скъсване. Ще спре всяка врата и ще я държи стабилно на положението, което желаете! Няма опасност да се нараните, ако случайно настъпите или ритнете стопера!

Изключително подходящ е когато се захванете също с почистването на вашето жилище и оставяте всички врати отворени, докато почиства със съответния уред. Няма да има никаква опасност от блъскането на врати, следствие на течение. С този артикул може спокойно да извършвате проветрение на апартамента си, без да се притеснявате, че ще може да счупите някоя от интериорните си врати

Характеристики

  • Дизайна: банкнота 50 евро
  • Размери: 8 х 8 см.
  • Материал: силикон
Сходни артикули (12)