Тример за тяло Sonic Groom акумулаторна батерия

Гласове: 31 Рейтинг: 2.5
 • Код на продукта: sv071
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 19.00лв.
Кол-во: +
-


Искате перфектно обезкосмяване без излишно време нерви, и прати? Значи мъжкият тример Sonic Groom е идеален за вас! Той е един невероятен, иновативен и практичен уред, който всеки един мъж трябва да притежава. Премахва перфектно нежеланото окосмяване и резултата е повече от добър! Забравете за обикновените кремове, самобръсначки, епилатори и скъпи, но безполезни процедури! Вече ще изглеждате на ниво бързо, лесно и по всяко време и то от собствения ви дом! За разлика от много подобни продукти, с него се борави лесно и може да бъде заместител на всички други начини за обезкосмяване! Оформя супер брада и прическа за нула време! Освен това е безболезнен и приятен за ползване. Няма странични ефекти и не предизвиква алергии. Безжично ползване с вградената акумулаторна батерия или работа с кабел в контакт 220V. Направен е от много качествени материали и има здрави остриета. Купете го още сега и се радвайте на идеална визия всеки ден!

Допълнителни предимства:

 • Бръснеща глава от микро-фолио за по-добър ефект при гъста брада
 • Супер оформяне на брада, катинар, мустаци и др
 • Без болки и нужда от пяна за бръснене

Характеристики на продукта

 • 2 броя ножчета - едно за бръснене и едно за обезкосмяване и подстригване
 • 3 броя сменяеми приставки за подстригване - 8мм, 6мм или 3 милиметра
 • Бърза и лесна смяна на приставките и ножовете
 • Компактен и удобен дизайн
 • Вградена литиево-йонна презареждаема батерия модел LR44
 • Индикатор за нивото на зареждане на батерията
 • LED индикатор в синьо
 • USB кабел и USB адаптер към 220V включени в комплекта
 • Четка за почистване

Комплектът включва:

 • Мъжки тример Sonic Groom
 • Опаковка

Търсите качествен тример за тяло, но високите цени на повечето продукти не ви устройват? Нашият Sonic Groom ще отговори на всичките ви изисквания, тъй като е пригоден за премахване и оформяне на окосмяването във всички зони, важни за мъжете, а освен това е на невероятно изгодна цена.

За какво можете да използвате Sonic Groom?

Уникалният тример за тяло Sonic Groom ще се погрижи за цялостната ви визия, независимо дали става въпрос за лицевото окосмяване или за нежеланите косми в отделни участъци на тялото. С него можете да:

Оформяте брада и мустаци

Ако не желаете да премахвате напълно своето лицево окосмяване, многофункционалният тример ви позволява да поддържате брадата и мустаците в желаната форма и дължина. Вместо да боравите с ножички и други режещи и опасни приспособления, можете за броени секунди да оформите брадата и мустаците, без риск от порязвания и видими грешки.

Придадете желаната форма на бакенбардите

Някои ги предпочитат дълги, други ги премахват напълно, а трети ги поддържат къси и с леко скосена форма. С нашия тример за тяло на символична цена, ще можете да оформяте бакенбардите си за броени минути, при това с помощта на приставките си гарантирате пълна симетрия, каквато дори опитни фризьори и бръснари не могат да постигнат.

Премахнете окосмяването по врата

Качествената подстрижка личи по няколко показателя, един от които е добре оформената линия на врата. За да не се налага да посещавате своя фризьор на всеки две седмици, можете лесно и бързо да почистите тила от нежеланите косми с помощта на чудесния тример Sonic Groom. Поддържането на тази част от тялото в изрядно състояние е признак, че държите на хигиената и безупречната си визия, а това качество се цени във всяка сфера на живота.

Оформите сами своята прическа

Нямате време за редовни посещения при личния си фризьор? С електрическия тример за тяло Sonic Groom това дори не е необходимо. Разполагате с три различни по големина приставки, с които късата коса се оформя невероятно лесно. Тримерът може освен да премахва напълно космите по лицето и тялото, и да ги подстригва в желаната от вас дължина. Защо да хабите време, нерви и средства, след като можете да се подстрижете бързо и лесно сами у дома?

Вижте още: външна батерия за таблет

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ