Неопренов потник - топ Hot Shapers

Гласове: 12 Рейтинг: 4.6
 • Код на продукта: ST390
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 20.00лв.

  Нова цена: 10.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Възможни варианти
* Размери:
S М XL XXL

Кол-во: +
-

Hot Shapers е неопренов потник, който прилепва около горната част на тялото ви и спомага за намаляването на нейната обиколка. Това е възможно, тъй като той предизвиква масивно изпотяване в тази част. Ето защо, когато носите потника Вие ще изразходвате значително повече калории и ще горите излишните мазнини. Изключително ефикасен в комбинация с кардио тренировки.

Характеристики:

 • Неопренов сауна топ за отслабване – Neotex technology;
 • Подпомага горенето на мазнините на дръгния кош;
 • Тонизира и оформя бюста;
 • Увеличава ефекта от фитнеса;
 • Незабележим под дрехите;
 • Еластичен е - Облича се отгоре;
 • Изрязаният гръб на топа улеснява свободата на движенията, докато тренирате.
 • Има заден джоб за най-необходимите предмети: телефон, MP3 плейър, ключове и др.
 • Мрежестата материя осигурява добра проветривост, като изпарява потта от тялото.

Неопренов потник Hot Shapers е продукт, базиран на революционната Neotex технология, която осигурява мощен сауна ефект по време на физическа активност. Този фитнес топ служи за по-бързо изгаряне на мазнините в горната част на торса, както и за детоксикация на тялото, подпомагайки изхвърлянето на отпадните продукти чрез потта.

Какво е Neotex technology?

Neotex-technology е иновация, под формата на дрехи, подпомагащи отслабването и оформянето на тялото. Под това наименование ще срещнете различни модели фитнес облекло, какъвто е и нашият неопренов потник Hot Shapers.

Различното при сауна екипите е многопластовата им структура или по-точно структура, формирана от три особено важни слоя. Първият слой е този, който стимулира продукцията на пот, вторият (централен) слой има за цел да абсорбира потта, запазвайки тялото сухо, а третият – най-горен слой я изпарява, оставяйки дрехата и кожата ви свежи и чисти.

Neotex технологията дава възможност за намаляване на мазнините в определени точки от тялото, както и за подобряване на общото здравословно състояние, помагайки за извличането на отпадните метаболитни продукти от тялото. Този неопренов потник, като отличен представител специализираните сауна фитнес екипи, ви позволява да стимулирате изпотяване в критичните точки с цел да намалите складираните в тях мазнини и отрови.

Задължителна ли е физическата активност при носене на неопреновия топ?

Добрата новина е, че не е задължително да посещавате фитнес залата, да бягате в парка или правите упражнения у дома, за се възползвате от отличните вталяващи свойства на неопреновия ни топ. Въпреки това, е важно да съчетавате носенето на потника с някакъв вид физическа активност, като това може да бъде почистване на дома, полагане на грижи за малките ви деца, пазаруване, а защо не и разходка в парка.

Неопренов потник Hot Shapers ще ви помогне да влезете бързо във форма, като освен от няколкото излишни сантиметри в горната част на торса ще ви избави и от токсините, натрупани поради неправилно хранене, вредни навици и силно замърсената околна среда. Онтайм ви предлага този висококачествен здравословен продукт на символична цена, за да ви помогне да бъдете красиви, здрави и изпълнени с енергия.

Направи бърза поръчка

Неопренов потник - топ Hot Shapers × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 10.00лв.