Бамбуков корсет с магнитни нишки за оформяне на талията

Гласове: 16 Рейтинг: 3.2
 • Код на продукта: ST101
  Наличност: в наличност
 • Цена: в наличност 22.00лв. 15.00лв.
Кол-во: +
-

Бамбукът е растение, което изненадва със своята скорост на растеж, а и ползите, които носи за човешкото здраве. Освен текстилът, бамбукът се прилага активно и в борбата за добра визия и здраве. Един перфектен пример за това е бамбуковият корсет за отслабване. Този модел е произведен от мрежеста материя, която обхваща корема, кръста и паласките. Разполага с възможност за регулиране и така се оформя талията. Втъканите магнити оказват терапевтичен ефект и се борят с болката и дискомфорта в гърба и кръста, подобряват кръвообращението и стимулират горенето на мазнините. Друг голям плюс от носенето на корсета е изправянето на стойката. Моделът е перфектен за ежедневно носене, тъй като не се забелязва под дрехите и е комфортен. Бамбукът действа антибактериално, намалява неприятните телесни миризми и се грижи за здравето. Корсетът разполага с 16 магнити, подобряващи здравословното състояние и три степени на пристягане за максимален комфорт.

Ползи и предимства:

 • Оформя талията
 • Стимулира горенето на мазнините
 • Три степени на регулиране
 • Дишаща структура
 • Магнити за терапевтичен ефект
 • Намалява болката в гърба и кръста
 • Подобрява циркулацията на кръв
 • Улеснява микроциркулацията
 • Стимулира детоксикацията на кожата
 • Комфортен подходящ за всекидневно носене
 • Подходящ за талия до 100 см.

Комплектът съдържа:

 • 1 х Пристягащ корсет от бамбук
 • 1 х Кутия за съхранение

Този бамбуков корсет с магнитни нишки за оформяне на талията е продукт с няколко особено полезни свойства. С негова помощ ще подобрите не само визията, но и здравословното си състояние. Като огромен плюс на това революционно изделие, можем да посочим ниската му цена. За разлика от повечето подобни средства, предлагани на пазара, бамбуковият корсет е наистина достъпен за хора с различни финансови възможности.

Лесно и ефикасно оформяне на фигурата

Корсетът разполага с вградени магнити, стимулиращи липолизата (горенето на мазнини) в областта на корема и талията. Проблемните за болшинството дами мастни натрупвания могат да бъдат успешно премахнати с помощта на нашия бамбуков корсет, което е не винаги възможно единствено с диета и спорт. Този продукт може да се използва като помощно средство към диетата и индивидуалната фитнес програма, но може да действа и самостоятелно при по-леки форми на затлъстяване.

Отлично средство при болки и изкривявания на гръбначния стълб

Болките в областта на гръбнака са характерни за хора от всяка възраст и често срещани при дами с по-пищен бюст. Нашият бамбуков корсет притежава свойството да подобрява микроциркулацията и увеличава кръвоснабдяването в областта на талията, а това е предпоставка за намаляване на възпаленията в прешлените и елиминиране на болката и дискомфорта.

Друг лечебен ефект при носене на корсета се получава вследствие заемане на правилна позиция в седнало положение и при движение. Ако забелязвате, че стоите прегърбени и ви е трудно да коригирате стойката си своевременно, бамбуковият ни корсет ще го направи вместо вас. С негова помощ ще се избавите от болките и схващанията в кръста и в същото време ще придобиете по-елегантна осанка, поддържайки гръбнака постоянно изправен.

Детоксикация без никакви усилия

Бамбукът е растение с доказано лечебни и пречистващи свойства, а като добавим към тях и 16-те вградени магнита, ефектът на детоксикация е 100% гарантиран. Тъй като натрупването на токсини се концентрира главно в областта на талията и особено в коремната кухина, е особено важно именно тази област да бъде поддържана в отлично състояние. Редица научни изследвания показват, че токсините са основен причинител на затлъстяване в зоната на талията, така че нашият бамбуков корсет помага за отслабването в няколко различни посоки.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ