Четка за изправяне на коса

Гласове: 77 Рейтинг: 2.8
 • Код на продукта: ST500
  Наличност: В наличност
 • Цена: В наличност 30.00лв. 22.00лв.
Кол-во: +
-
С удоволствие ви представя първата в света четка за изсушаване и изправяне на коса Hair Straightener Brush. Само за 60 секунди професионалната електрическа четката ви дава перфектен нов прекрасен HAIR STYLE. Без досада, просто прекарайте четката през косата си за да получите прекрасно изправена и изсушена коса. Лесно изправя и изсушава трудно достъпни области в косата ( като например коронната част на върха на главата). Отрицателните йони на четката редуцират до максимум наелектризирането на косата . За разлика от традиционните преси за изправяне и сешоари, четката намалява до максимум риска от прекалено изсушаване и увреждане на косъма вследствие процеса на изсушаване. Дори когато температурата е на максимума 230 градуса- повърхността на четката е нагрята 90 градуса и не уврежда изобщо косата! Придава и обем !

Вече можете да получите желания изглед без да ходите по фризьори, без да чакате по салони! Бързо, лесно и удобно за броени минути където и да сте!!!

Характеристики:

 • Дисплей: LCD с дигитална възможност за настройване на желаната температура на работа
 • Възможност за работа както върху влажна, така и върху суха коса
 • Максимална температура 230 градуса Целзий
 • Най-високо качество на безопасност с вградени всички необходими предпазители и обезопасители
 • Работната част отвън е термо обезопасена и не създава неприятно чувство на топлина
 • Професионален кабел , въртящ се на всички посоки за лесна работа
 • Използвайки различни температурни настройки за изправяне, четката има 10 нива на настройка на температурата, всяко ниво променя с 5 градуса температурата.

Инструкция за употреба:

 • Препоръчва се да се избира най-високото ниво на температура в началото, и след това в зависимост от структурата на косата да се намаля температурното ниво.
 • За мека коса използвайте 170-200 градуса.
 • За средно мека коса използвайте 190-210 градуса.
 • За гъста коса използвайте 210-230 градуса
 • Задръжте бутона за включване 3 секунди за да включите четката и същата операция за да я изключите.
 • Може да се движи в която посока пожелаете- нагоре-надолу, напред, назад...
 • За да получите по-дълготраен ефект на изправена коса, използвайте стилизиращ лосион, омекотяващ лосион и изправяйте върху чиста, измита коса. Може да се работи и за придаване на обем с четката
 • След един час от включване четката за коса се изключва автоматично. Включете я по описания по-горе начин ако желаете да я ползвате отново.
 • Пазете четката от падане и удари.
 • Не използвайте ако има механична повреда по нея Не използвайте продукта в мокри помещения, бани, басейни и т.н. Пазете от деца!
 • Изчакайте да се охлади преди да я приберете за съхранение
 • Да не се използва от лица под 14 год възраст
Цвят на продукта: Розов и Бял

Представяме ви четка за изправяне на коса на изключително ниска цена, с която можете да спестите много повече от финансови средства. С нейна помощ ще имате огледално гладка, обемна и лъскава коса, без да губите излишно време, усилия и нерви. Ако пресите за коса и машите не са уредите, отговарящи на вашата концепция за безопасно стилизиране на косата, то тази електрическа четка определено ще ви допадне.

Алтернатива на повечето стилизиращи уреди

Тази електрическа четка за коса е идеалната алтернатива на повечето стилизиращи уреди. Тя изпълнява функциите на повечето от тях, като при нея са напълно изключени типичните неблагоприятни свойства – трайно увреждане на косъма, възпаление на скалпа, наелектризиране, слепване на косата и т.н.

Четката може с лекота да замени:

Сешоар

Изправянето на косата с помощта на четка и сешоар е истинско предизвикателство, особено ако косата ви е дълга и гъста. На практика, с тази процедура може да се справи добре само професионален фризьор, но ние искаме да ви предложим удобна и изгодна алтернатива на посещенията в професионален салон. Сешоарът, също така има свойството да изсушава прекомерно косата и скалпа, което води до трайно увреждане на нейната визия. Нашата електрическа четка за изсушаване и изправяне на коса ще ви позволите да избегнете неприятните последствия от сешоара.

Преса

Дори най-качествените преси имат неприятното свойство да наелектризират косата – ефект, който налага допълнителна обработка със стилизиращи продукти. Друг проблем при изправянето с преса е сложността на самата процедура. Нашата електрическа четка за изправяне на коса може да се използва без проблем дори от хора без никакви специални умения, защото за постигане на крайния резултат е необходимо просто да срешите косата, а не да обработвате всеки кичур поотделно. Проблемът с наелектризирането е решен посредством отрицателните йони, излъчвани от четката в процес на работа.

Маша

Вече не е необходимо да използвате маша, за да извиете косата в определена посока. Четката ви позволява придадете желаната форма само с няколко прости движения. Не е нужно да използвате обли четки за изправяне на коса с помощта на сешоар, за да подвиете кичурите навън или навътре. Оформянето на прическата никога не е било толкова лесно, колкото е с тази електрическа четка.

Прецизност

Пазарът предлага огромно разнообразие от четки за изправяне, но малко от тях могат да предложат такава прецизност при обработване на косата. Нашият уред разполага с цели 10 температурни настройки, което е изключително необходима мярка за безопасност. Вие можете сами да изберете температурата, при която ще стилизирате косата, спрямо нейния вид, структура и моментно състояние. Ако косата ви е тънка, боядисана и изтощена, задължително трябва да я изправяте при по-ниска температура, за да избегнете допълнителното ѝ увреждане.

Бързина

Съвременната жена е заета и не разполага с времето, нужно за създаване на перфектната прическа. В същото време, болшинството дами не са склонни да правят компромис с безупречната си визия, поради което търсят лесен и бърз начин за изправяне на косата. Електрическата ни изправяща четка ви позволява да постигнете идеалната гладкост и обем само за една минута. Вече можете лесно и бързо да се приведете в желания вид и да излезете, изглеждайки прекрасно, без да се налага да ставате по-рано и да губите от безценния си сън.

Лесна поръчка

Четка за изправяне на коса × 1 бг.

Цена: 22.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.