Електрическа четка за зъби с 3 накрайника

Гласове: 5 Рейтинг: 4.2
  • Код на продукта: ST358
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 8.00лв. 5.00лв.
Кол-во: +
-

Сигурни ли сте, че миете правилно зъбите си ?
Отделяте ли необходимото време, и движите ли четката с правилните движения ?

Тези въпроси могат да бъдат гарантирано решени с използването на електрическа четка за зъби. Уредът осигурява 6000 високочестотни вибрации в минута, което създава динамична активност на флуидите. Така комбинацията от паста, слюнка и мехурче въздух може да премине през междузъбните пространства и парадонталните джобове. Тази смес е богата на кислород и когато преминава през парадонталните джобове и междузъбните простанства унищожава анаеробните бактерии (бактериите, които живеят без кислород и при наличието му умират).
Електрическата четка за зъби превъзходно почиства зъбната плака, защото почиства по начин, по който обикновенната четка за зъби не може
Електрическата четка за зъби намалява заболяванията на венците, като същевременно е нежна към зъбите и венците. Тя не може да нарани венците Ви като причини кървене дори да имате парадонтално заболяване или чувствителни зъби
Електрическата четка за зъби премахва ежедневните оцветявания по зъбите, причинени от употребата на кафе, чай и цигари. Така вашите зъби ще възвърнат естествената си белота до 28 дни.

Комплектът съдържа 3 бр накрайници с различна форма и размери; периодичната смяна на един с друг накрайник гарантира 100% почистване на всички повърхнини и пространства в устната кухина.

Отделяйки нужното внимание и грижи за вашата уста непременно ще Ви се отплати. Това не означава, че ще кажете сбогом завинаги на Вашият стоматолог, но използването на електрическа четка за зъби ще Ви помогне при отстраняването на зъбната плаката и предотвратяването на развитие на гингивит и задълбочаване на парадонтит.

Комплектът съдържа 1 бр електрическа четка за зъби и 3 бр сменяеми накрайници.

Уредът се захранва от 2 бр батерии тип АА (невключени в комплекта).

Лесна поръчка

Електрическа четка за зъби с 3 накрайника × 1 бг.

Цена: 5.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ