Епилираща система - Smooth Away VIBE

Гласове: 4 Рейтинг: 4.8
  • Код на продукта: ST405
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 18.00лв. 11.00лв.
Кол-во: +
-

Със Smooth Away VIBE повече няма да ви се налага да се бръснете, и винаги ще имате гладка и нежна кожа при това напълно безболезнено и безопасно! Без повече порязвания, вредни химикали и болезнено скубане! Може да се ползва за крака, ръце, лице, бикини зоната и мишниците. Подходящ както за жени така и за мъже, за почти всеки тип кожа. Премахнете нежеланото окосмяване безболезнено и лесно.

Smooth Away VIBE съдържа:

  • 1бр. - вибро пулсаторна машинка;
  • 1бр. - голяма подложка;
  • 1бр. - малка подложка;
  • 5бр. - самозалепящи се пластири за голямата подложка;
  • 5бр. - самозалепящи се пластири за малката подложка;

Уредът трябва да се използва върху чиста и подсушена кожа, с леки движения по посока на часовниковата стрелка и обратно.

Основното предназначение на революционната епилираща система Smooth Away VIBE е да помогне за отстраняване на нежеланото окосмяване, при това като го направи по невероятно лесен и най-вече напълно безболезнен начин. Комбинацията между функционалност, многокомпонентност и ниска цена, е вероятно най-голямото предимство на този продукт, след неговата доказана ефективност, разбира се.

Какво представлява системата Smooth Away VIBE?

Разработена като изцяло механично решение в началото, Smooth Away VIBE епилираща система вече използва вибро-пулсаторен компонент, който да ускори процеса по премахване на нежеланото окосмяване и да спести на ползвателя излишните усилия. Основен принцип на работа на системата е прекъсването на външната (видима) част на фоликула, посредством заглаждаща подложка с микро кристално покритие.

Епилираща система Smooth Away VIBE е най-добрата алтернатива на познатите до момента методи на домашно обезкосмяване, при това на цена, която абсолютно всеки може да си позволи. Комплектът включва различни по големина и форма кристални подложки, предназначени за епилиране на различните зони – лице, бикини зона, ръце, крака и подмишници.

Нашият комплект за епилация се състои от две (малка и голяма) подложки, съответно за лице, трудно достъпни и деликатни зони и за по-голямата обработваема площ, каквато са крайниците. Към всяка подложка са предоставени по 5 допълнителни самозалепящи се пластири с микрокристално покрие, всеки от които ще ви послужи при няколко епилиращи сесии.

Добрата новина е, че с помощта на Smooth Away VIBE ще направите кожата си гладка като коприна, не само поради премахване на нежеланото окосмяване, но и защото ще отстраните бързо и лесно и повърхностния слой мъртва кожа. Точно така, поради своята структура и принцип на работа, системата извършва деликатно микро дерма абразио, благодарение на което ще имате по-свежа, по-млада и добре тонизирана кожа в епилираната област.

Smooth Away VIBE е епилираща система без аналог със своите две особено полезни свойства – безболезнено обезкосмяване и деликатен пилинг на кожата. Това средство за премахване на нежелано окосмяване ви спестява нуждата да използвате болезнени, нерентабилни и скъпи методи за епилация у дома, както и да посещавате скъпите козметични салони.

Лесна поръчка

Епилираща система - Smooth Away VIBE × 1 бг.

Цена: 11.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ