ᐉ Колан за отслабване със сауна ефект - Sauna belt velform 106см на топ цена - Онтайм

Колан за отслабване със сауна ефект - Sauna belt velform 106см

Гласове: 70 Рейтинг: 2.9
  • Код на продукта: ST264
    Наличност: В наличност

  • В наличност Стара цена: 18.00лв.

    Нова цена: 15.00лв.
Кол-во: +
-


SAUNA BELT е подгряващ колан със сауна ефект, позволяващ Ви да изпитате топлината и ефекта на сауната в уюта на собствения си дом. Освен това сауна ефектът се концентрира в желаната от Вас област. Идеален е за използване в областите на корема, пояса, кръста и бедрата, въздействайки с ефекта на портативна сауна.Препоръчително е коланът да се използва на стайна температура.

При използването на ”SAUNA BELT” е добре да се заеме удобна позиция на тялото. Използвайте го полулегнали или прави, но никога и легнали по корем или в седнало с облягане положение, защото това би могло да доведе до повреда на електрическата мрежа на колана. По време на процедурата, не използвайте кремове или мазила, доколкото порите в този момент напълно се отварят, а това би било възможност за възникване на алергии. По време на сеанса е препоръчително да се пият горещи напитки: кафе, мляко или чай и да се избягва приемането на охладени напитки.

”SAUNA BELT” да не се използва непосредствено след хранене! Препоръчително е да се изчака минимум 2 часа след храненето, преди да се пристъпи към процедурата. За постигане на максимален ефект, препоръчваното време за една процедура е 15мин. Не превишавайте това времетраене! Ако усетите силно парене или зачервяване, моля преустановете ползването на колана!

Дължина на колана: 106 см

От векове наред се говори за десетките ползи на сауната, но освен изцяло за подобряване на общото здравословно състояние и конкретни човешки органи, тя се ползва и за естетически корекции на тялото. Медицината отдавна е признала на сауната способността да подпомага отслабването, но за съжаление, тази спа процедура, води редица противопоказания след себе си, а и множество ограничения. В днешния забързан начина на живот малко хора могат да си позволят редовно да ходят на сауна, за да си помогнат допълнително в изгарянето на калории, но пък всеки от вас може да си позволи този уникален колан за отслабване със сауна ефект.

Запознайте се със Sauna belt velform, продуктът, който ще промени представите ви за процеса по отслабване и ще ви накара най-накрая да повярвате в себе си и в мечтаното тяло. Направете извивките, които винаги сте искали да имате – по бедрата, задните части, областта на корема и т.н, защото с качествените колани за отслабване със сауна ефект, вече можете да насочвате топлинното действие върху конкретно място от тялото си. Sauna belt velform работи на принципа на сауната, но сред уюта на вашия дом – можете да го слагате дори докато сте на работа или в офиса, без да изпитвате какъвто и да е дискомфорт. Необходим е само бърз душ след употреба, за да премахнете изпотяването, а именно чрез него успявате да изгорите излишните мазнини и натрупвания по тялото.

Тъй като Sauna belt Velform е колан за отслабване със сауна ефект и със силно изразено топлинно действие, препоръчително е да не го ползвате непосредствено след ядене. Настанете се удобно, нагласете колана точно върху мястото, което искате да засегнете и стойте с него не повече от 15 минути.

 

Вижте още:

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Колан за отслабване със сауна ефект - Sauna belt velform 106см

Доставка с

Цена 15.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ