Революционна маша за къдрици - Curl Secret

Гласове: 12 Рейтинг: 3.8
 • Код на продукта: ST351
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 65.00лв.

  Нова цена: 45.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Кол-во: +
-

Насладете се на красиви и трайни къдрици с новата маша CURL SECRET! Всичко става бързо и лесно, посредством новата автоматична технология за къдрене и то без да се наелектризира и увреди косата.

Характеристики:

 • Светлинен датчик за готовност на работа с машата.
 • Таймер : 3 нива на настройка
 • Звуков сигнал "Beep" за готови къдрици
 • Настройка степента на нагряване
 • Мощност 25 W
 • Размери: 27 х 7 х 8 см.
 • Тегло: 0.7 кг.
 • Цвят: черен
Видео:

Гаранция: 6 месеца

Възможността да си правим различни прически у дома е безценна, а това може да се случи само с помощта на специалните стилизиращи уреди, предлагани на пазара. Революционната маша за къдрици Curl Secret е иновация, която всяка жена ще пожелае да добави към арсенала си от разкрасяващи средства. Тя е перфектна, удобна за работа и абсолютно деликатна към косата.

Преимущества и свойства

Електрическият уред за къдрици Curl Secret грабва вниманието още от пръв поглед. Конструкцията и дизайнът му са коренно различни от всичко, с което сме свикнали до момента. Преси и маши – забравете! Иновативната разработка на Babyliss къдри по съвсем различен начин, осигурявайки не само изящни спираловидни букли, но и изключителна трайност на прическата.

Уредът е най-добрият вариант за по-малко сръчните потребителки. Тук не се изисква да въртите машата или косата си около горещия ѝ цилиндър. Нужно е само да поставите кичур коса в отвора на пресата и уредът сам ще приплъзне отделения сноп към вътрешността, усуквайки го около нагряващите елементи.

В зависимост от предварително зададения режим на работа, революционната маша за букли ще сигнализира чрез „Beep” аудио сигнал при готовност. Настройките се избират на база вид и структура на косата. По-фините коси е редно да се къдрят на по-ниска температура за по-кратко време.

С тази магическа маша няма риск от увреждане на косъма. Няма да изпитате дори неприятното скубане, защото не вие намотавате кичурите около уреда, а той сам го прави, при това по най-прецизен и удобен за вас начин. В зависимост от дебелината на кичурите, които поставите в отвора, ще имате по-едри букли или по-ситно усукани масури.

Функционалният дизайн на машата е от огромна помощ за любителките на домашно направени прически. Имате на разположение удобен контролен панел, от който да избирате степените на работа. Сигналът за готовност ви помага да предпазите гривата си от фатално увреждане. С други подобни уреди е трудно да се прецени кой точно е моментът на готовност на къдриците.

На пазара се предлага огромен асортимент от маши за къдрици, но до момента липсваше напълно автоматична технология. Благодарение на нея не се налага да правите почти нищо, освен да подавате кичурите и да ги освобождавате, когато са напълно готови. Нагряващите плочи, използвани от машата на Babyliss са от специален материал, който не изгаря косъма и не го наелектризира.

При наличие на изключително тънка, слаба и химически третирана коса, препоръчваме да се използва защитен спрей за топлинна обработка на изтощена коса. За да удължите живота на изящните си къдрици, можете да ги фиксирате с лак или друг стилизиращ продукт по избор.

Направи бърза поръчка

Революционна маша за къдрици - Curl Secret × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 45.00лв.