Стягащ колан Slimming Belt

Гласове: 20 Рейтинг: 3.4
 • Код на продукта: ST176
  Наличност: В наличност
 • Цена: В наличност 19.00лв. 12.00лв.
Кол-во: +
-

Отърви се от нежеланите издатини около кръста с оформящ и стягащ колан - Adjustable Slimming Belt by Slim and Lift!

Характеристики на продуката:

 • Удобен, подходящ за носене по цял ден
 • Дискретен - никой няма да разбере, че го носите
 • Оформя талията перфектно!
 • Идеален за мъже и жени.
 • Незабележим - не оставя очевидни линии под дрехите
 • Състав: 85% найлон 15% спандекс
 • Цвят: телесен

Чудите си какви дрехи да започнете да си купувате, за да прикриете онези тлъстини около ханша или бедрата? Или може би, точно сега нямате средства за нови попълнения в гардероба? Възможно е дори просто да не искате да се отказвате от наличните си дрехи, защото държите на своя индивидуален стил. Не е и нужно да го правите. От днес насетне можете да носите любимите си дрехи и да изглеждате перфектно с тях безпроблемно! Как ли?

Чували ли сте за модерните стягащи колани? С тяхна помощ можете да редуцирате до два размера и в същото време да се поберете в дънките, които отдавна мислете да хвърляте, защото сте ги носили в златните си години с тънка талия. Върнете се в същите тези златни години, без да гладувате или да страдате от непосилни спортни тренировки.

Всичко, което ви е необходимо, са революционните стягащи колани за корем Adjustable Slimming Belt by Slim and Lift! Освен в областта на корема, те успешно могат да прикрият паласките и излишните мазнини и отвиснала кожа в зоната на талията, ханша, бедрата и задните части. Внимание: коланът е идеален и за мъже, и за жени, като успешно може да се ползва и след операция, в това число и в случай на раждане със секцио.

Adjustable Slimming Belt by Slim and Lift е уникален най-вече с това, че може да се носи с всякакви дрехи, без никой да забележи, че имате нещо под тях. Този стягащ колан за отслабване е изработен от висококачествени материали – найлон и спандекс, които в комбинация заедно работят за бързото изгаряне на калориите и мигновеното прикриване на паласките. Вземете стягащ колан за корем днес – най-дискретният начин да преобразите тялото си!

Лесна поръчка

Стягащ колан Slimming Belt × 1 бг.

Цена: 12.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.