0
0
.00
BGN

Уред за почистване на уши

Модел: sv578

Наличност: В наличност

 


9
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Уред за почистване на уши - 1 бр. Общо: 9лв.

Уредът за почистване на уши е лесно, практично и много ефективно решение на проблема с ушната кал. Много хора използват обикновени памучни клечки, които достигат до някаква част от ушната кал, но не и до всичката. Също така, при неправилна употреба може да се стигне до дискомфорт и дори сериозно нараняване.

Ушната кал има специално предназначение, тя се секретира от кожата в ушите и е нужна за предпазване на ушния канал от различни бактерии и инфекции. Прекаленото почистване не е желателно, но и другата крайност си има своите негативи. При нередовна хигиена може да се стигне до препълване на ушния канал и втвърдяване на секрета, което влошава слуха, води до болка и може да се наложат различни не много приятни интервенции.

Предлагаме ви лесен начин да се справите с почистването на ушната кал. Този компактен аксесоар разполага със спираловидни силиконови накрайници, които се сменят, а в комплект получавате 16 такива. За да почистите ушите си с него, трябва да извършвате въртеливи движения, а спиралите ще уловят цялото замърсяване. Тук не съществува опасността от нараняване, тъй като формата на аксесоара разполага с ограничител, който защитава от прекалено дълбоко поставяне. Накрайниците са за многократна употреба и могат да се почистват с вода и сапун.

Защо да изберем това средство за почистване на уши

  • Лесно почиства замърсяването
  • Ограничител за безопасна употреба
  • Лесен за използване
  • Без риск от нараняване
  • В комплект с 16 накрайника за многократно ползване

При закупуване на тази оферта ще получите:

  • 1 х Уред за почистване на уши
  • 16 х Накрайника
Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти