Електрическа ракета за изтребване на комари и всякакви насекоми

Гласове: 12 Рейтинг: 4.2
  • Код на продукта: st805
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 12.00лв.
Кол-во: +
-


Започва сезона на нападенията от насекоми и досадни кръжащи около вас, жужащи и хапещи гадинки. Не можете спокойно да си направите пикник на красиво място сред природата, защото мухите веднага нападат храната Ви или комари атакуват вас самите. Решение е да вземете със себе си тази електрическа ракета за изтребване на всякакви насекоми и да се насладите на природата. Ефикасна срещу насекоми, безвредна за хора и околната среда! Изключително лека и удобна за използване, тази ракета е направена за да се забавлявате, докато се справяте с неприятните насекоми. Работи благодарение на презареждаема батерия и можете освен у дома да я използвате без проблем на открито и да я носите винаги със себе си по време на излет, разходка в гората или риболов. Ракетата първоначално трябва да бъде заредена от 8 до 12 часа, след което можете спокойно да я използвате. Зарежда се от мрежата 100-240V, а цикъла на живот на батерията и е до 600 заряда/разряда.

Високоволтова дъга срещу всякакви хвърчащи вредители

Начин на употреба:

Когато решите да я използвате, натиснете бутона, който е специално направен за задействане на волтовата дъга. Докато той е включен можете да размахвате ракетата за да ударите насекомото. При допира му с електрическата мрежа направена върху ракетата, то ще бъде ударено и незабавно изгорено. Когато не Ви е нужна, можете да изключвате бутона за задействане на електрическата мрежа, за да спестите заряда на батерията и удължите живота и. Когато забележите, че светлината и сигнала, които излъчва уреда стават слаби, може да я презаредите и подготвите за нови подвизи.

Важно: Не почиствайте ракетата с вода за да се избегне късо съединение! Удължител-преходник за 220V не е включен в комплекта!

Характеристики на продукта:

  • Акумулаторна батерия
  • Уредът се зарежда от електрическата мрежа
  • Живот на батерията: 600 заряда/разряда
  • Много лека и приятна за ползване
Сходни артикули (12)