0
0
.00
BGN

Детска маса и стол Мики и Мини Маус

Опции

Модел: sy848

Наличност: В наличност

 


55
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Детска маса и стол Мики и Мини Маус - 1 бр. Общо: 55лв.

Комплектът сгъваема детска масичка със стол Мики Маус не само ще зарадва детето ви, но и ще му осигури отлични условия за полезни и забавни занимания. Моделът е предназначен за момиченца на възраст от 4 до 12 години. Нека вашата принцеса се радва на мебели, произведени по нейния вкус от здрави и качествени материали.

Как масата и столчето могат да ви бъдат полезни?

Подрастващите имат специални изисквания по отношение на мебелировката. Ето защо комплектът малка масичка и столче може да се окаже една от най-полезните придобивки, нужни за отглеждането на дете. Важно е да осигурите на своето съкровище кътче, където да рисува, да пише или просто да се забавлява.

Как да накарате детето си да се влюби в масичката и столчето, закупени специално за него? Като му подарите детска маса със стол, декорирана изящно с илюстрации от любими анимационни филмчета. Мики Маус си остава любимият герой на няколко поколения хлапета. Вашето дете вероятно е един от милионите почитатели на този култов персонаж на Дисни.

Лекота на транспортиране и съхранение

Основен плюс на детския сет мебели е тяхната лекота и компактен дизайн. Възможността за сгъване както на масата, така и на стола, ви улеснява при транспортирането им и съхранението. Можете да ги вземете със себе си, когато отивате на къмпинг или на вилата. Сгъваемият дизайн ви улеснява при преместването на изделията от една стая в друга, както и при изнасянето им на двора.

Лекотата на конструкцията по никакъв начин не е за сметка на здравината. Изделието е с метална конструкция и дървени детайли – плот, седалка и облегалка на стола. Илюстрациите са отпечатани върху повърхността на мебелите по модерна технология. Редовното почистване няма да доведе до избледняване и повреждане на красивия принт.

За правилна стойка на подрастващите

Заслужава си не само да инвестирате, но и да стимулирате детето си да използва забавния сет от детска маса и стол. Тяхната височина и цялата конструкция са проектирани по начин, който се грижи за правилната стойка на гръбначния стълб. По желание върху седалката на столчето може да се постави мека дунапренена възглавничка.

Комфортната облегалка осигурява правилен стоеж и стабилна опора на детския гръб. Докато рисува, пише или си играе, детето ви ще поддържа правилна позиция на тялото и ще расте здраво и енергично. В никакъв случай не бива да пренебрегвате условията, при които вашето съкровище развива интелектуалните си и творчески заложби.

Нашите детски маса и стол създават отлична възможност за уединение на децата, намиращи се в най-крехката възраст. Красивите илюстрации ще привличат вниманието и ще превърнат мебелите в най-атрактивният елемент от обзавеждането на детската стая. За изработка на изделието са използвани единствено безопасни материали и багрила.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти