ᐉ Декоративна статуетка слонче с шарено седло 14 x 14 cm на топ цена - Онтайм

Декоративна статуетка слонче с шарено седло 14 x 14 cm

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
  • Код на продукта: sy505
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 19.00лв.
Кол-во: +
-


Слонът традиционно се счита за носител на добър късмет, който предавате на получателя при подаряване. Моделът, който ви предлагаме тук е с вдигнат хобот- за двойна доза късмет! Идеален е за подарък на дипломиращ се студент- за късмет и успехи в живота, на писател- за творческо вдъхновение, и по много други поводи, а даже и без такъв.

Ако търсите за дома си красив и стилен аксесоар, който в същото време да внася и цвят и настроение и да подхожда на всеки интериор, можем с убеденост да ви кажем, че го намерихте, Тази невероятна декоративна статуетка на слон, украсена с многоцветно седло, която привлича вниманието на мига. Тя е изработена от специфичен материал, който е устойчив на времето и сравнително неподатлив на счупвания, а именно полирезин.

Размерите ѝ са изключително компактни- 14 х 14 см, и те превръщат тази фигурка е перфектното украшение за всеки дом. Тя поставя цветен акцент в помещението и би могла да разкраси дори и най-монотонната атмосфера.
Фигурата на слон е един универсален подарък с необичайно ведри акценти и цветове. Тя е един отличен подарък, който е подходящ за всякакъв повод и още по-важно за всякакви възрасти. И млади, и стари ще се зарадват еднакво, ако им поднесете това слонче като изненада.

За максимално ваше удовлетворение ви предлагаме различни модели, от които да избирате. Така ще сте сигурни, че ще уцелите вкуса на получателя в пълна степен. Не се колебайте, а добавете продукта в кошницата си. Не пропускайте шанса си да се сдобиете с едно малко и красиво бижу- защото това слонче е именно бижу! Изберете желания модел и ние ще ви доставим бързо и сигурно. Качеството е гарантирано!БЪРЗО ПОВИКВАНЕ