0
0
.00
BGN

Резачка за картофи с три различни ножа професионална

Опции

Модел: sv350

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Чудили ли сте се как в заведенията за бързо хранене успяват да направят всички картофки еднакви по размер? Е, всеки си има своите тайни или пък професионални инструменти. Представяме ви вертикална професионална резачка за картофи. С помощта на тази преса може да получите идеално еднакви картофени пръчици, които да изпържите и предложите на своите клиенти. Моделът е подходящ за ползване в заведения за бързо хранене, ресторанти, хотели и навсякъде, където е нужна стабилност, бързина и качество.

Много здрава и стабилна

Моделът разполага с три решетки, като режещите остриета са съответно 8 мм, 10 мм и 12 мм. Резачката е произведена от устойчива алуминиева сплав и е изключително стабилна. Има устойчиви крачета, които дават сигурност при употреба. Ползва се изключително лесно и се поддържа чиста с лекота. А дори и да нямате собствен бизнес, а просто сте почитатели на идеалните пържени картофки, пресата отново ще ви бъде от голяма полза. Може да впечатлите своите приятели с вкусно мезе за бирата, да приготвите така желаните хамбургери от популярните заведения за бързо хранене, при това у дома и с изключително качествени съставки или каквото пожелаете.

Ползи и предимства:

 • Получават се идеално еднакви картофчета
 • Лесна употреба
 • Три режещи решетки
 • Лесно почистване
 • Стабилна основа
 • За професионална и домашна употреба
 • Висококачествен материал

Характеристики:

 • Материал: Неръждаема стомана
 • Размери 41/41.5/64 см
 • Цвят: Сребрист
 • Три ножа с различни размери

Ако имате ресторант или по-малко заведение за хранене, определено ще ви е нужно качествено кухненско оборудване, с което да приготвяте бързо заготовките за предлаганите ястия. Рязането на картофите е една от дейностите, с които помощник готвачите не обичат да се занимават. Оборудвайте кухнята си с качествена професионална резачка за картофи, за да избегнете дрязгите между персонала.

Бързо, лесно и с изключителни вкусови качества

Естетическата стойност на храната, поднасяна в ресторантите, е почти толкова важна за задоволството на клиентите, колкото и вкусовите ѝ качества. Симетрично и еднакво нарязаните продукти са ключът към красивите, а не само вкусни ястия. С професионалната ни резачка за картофи всичко се случва с лекота. Всяко резенче прилича на останалите, и порциите ви са изящно подредени.

Лекотата на рязане с тази машина е гарантирана. Край на уморителните повтарящи се движения, изискващи максимална прецизност. Пресата се управлява с лекота. С едно просто движение ще режете солидно количество от любимия на цял свят картоф. Не е нужно персоналът ви да минава процес на обучение. Дори младите стажант-готвачи ще знаят как да я използват.

Ако сте притеснени, че в кухнята ви има вече твърде много електрически консуматори – бъдете спокойни. Професионалната преса за картофи е изцяло механичен уред, при който рязането не се осъществява от електромотор. Механичните уреди за рязане имат своите предимства. Те са не само по-икономични, но и максимално безопасни, безшумни и осигуряват повече прецизност.

Здравина и качество, в които си заслужава да инвестирате

Професионалното кухненско оборудване е скъпо, но то е с много по-голям работен капацитет от домакинското и с гарантирано по-високо качество. Техническите решения за професионална кухня минават тестови изпитания и отговарят на международно утвърдените стандарти. Картофорезачката, която ви предлагаме е с високо качество и дълъг работен живот.

Моделът е вертикален, настолен с компактен размер, изработен изцяло от неръждаема алуминиева сплав. Предвид липсата на електрически части, съоръжението е максимално защитено от износване. Корозията и амортизацията на уредите за приготвяне на хранителни заготовки, са двата фактора, определящи срока на тяхното използване. При този модел липсват предпоставките за повреди и трайно излизане от строя.

Качеството на професионалното кухненско оборудване се обуславя не само от здравината, но и от ефективността с която то изпълнява операциите. Резачката действа на принципа на натиска, използвайки вместо ножове, режещи решетки. Подложени на силен натиск, картофите преминават през отворите на решетката, излизайки от другата страна като идеално оформени резенчета.

При тази машина решетката не е само една. Добавени са цели три режещи елемента с различна големина на отворите, така че картофът лесно и бързо да се превърне в заготовка за няколко различни ястия – пържени картофки, мусака, картофени салати, огретени, гювеч и други зеленчукови специалитети.

След всичко казано до тук е редно да вметнем, че става въпрос за професионална резачка за картофи на изключително изгодна цена. Цените в нашия магазин са винаги по-ниски от тези в други физически и онлайн магазини, но в случая се касае за наистина супер изгодна сделка, защото това чудесно техническо решение се предлага с намаление.

Възползвайте се от щедрата ни оферта! Гостите на вашето заведение ще оценят старанието ви да им поднесете топли, вкусни и прекрасно изглеждащи ястия. Инвестирайте в добро оборудване, за да си гарантирате бързи и сигурни печалби.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти