Селфи стик Monopod

Селфи стик Monopod
Гласове: 4 Рейтинг: 4.5
  • Код на продукта: ST481
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 20.90лв. 10.99лв.
Кол-во: +
-

Селфи стик с телескопична дръжка универсален за всички андроид смартфони. Стика е подходящ за всички андроид смартфони. Стика не изисква захранване и няма нужда от консумативи или презареждане. Свързва се посредством кабел с 3.5мм жак на смартфона, селфи стика не хаби допълнително батерията на телефона ви, както повечето Bluetooth и Wireless селфи стикове. В сгънато положение селфи стика е 20 см. а в разгънато положение 85 см. Компактен и удобен за преност уникалният му начин на сгъване позволява дори да го приберете дори и в джоба си. Държача на смарфона се регулира от 5.5 см. до 9 см. Селфи стика ще бъде винаги с вас където и да сте, на къмпинг или на плажа, докато пътувате. Неговата гумирана дръжка ви гарантира повече сигурност от изплъзване.

Внимание! Ако имате проблеми с по-старите версии на андроид погледнете настройките на камерата и отметнете всичко или изтеглете приложението SelfieShop Camera от Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.selfishop.camera&hl=bg

Лесна поръчка

Селфи стик Monopod за Android телефони × 1 бг.

Цена: 10.99лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.