0
0
.00
BGN

Самозалепващи PVC панели за под W45

Модел: ta065

Наличност: В наличност

 


3
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Самозалепващи PVC панели за под W45 - 1 бр. Общо: 3лв.

 • Цената е за една плоскот с размер: 91,4 х 15,2см
 • Самозалепващ PVC панел - тип подови дъски
 • Здрави и нехлъзгащи
 • Размер на панела: 914.4*152.4мм
 • Дебелина на панела: 1.2мм
 • Тип ламинат
 • Водоустойчивост
 • Възможност за използване във всякакви помещения( всекидневни, холове, коридори, кухни и т.н.)
 • Бърз и лесен монтаж без нужда от майстор
 • Устойчиви на плесени и алергени
 • Лесни за поддържане
 • Могат да се положат върху всякакви равни и твърди повърхности!

Използвайки самозалепващи панели за под, е много лесно да направите бърз ремонт, който ще промени облика на всяко помещение. При скромен бюджет и невъзможност да се положи трайна твърда настилка, панелите са най-доброто съвременно решение. Панелът W 45 изпъква с приятни си дървесен декор и автентични шарки. С него е лесно да се създаде приятна домашна атмосфера.

По-топъл и тих под

Подовите плоскости тип дъска се превърнаха в актуален тренд в интериорния дизайн. Сред многобройните им предимства най-ярко изпъква способността им да правят подовете по-топли и по-тихи. Това е свойство, което не можем да пренебрегнем, тъй като влияе на ежедневния комфорт, включително този на съседите.

Поради многослойната си структура, подовите дъски от PVC се превръщат в чудесен изолационен материал, който в допълнение има и отлични естетически качества. Панелите от поливинилхлорид са ефективна бариера срещу външните фактори. Дори ако помещението отдолу е неотопляемо, подовете, покрити със самозалепващи pvc панели за под, остават по-топли от тези с друг вид настилка.

Полагайки това икономично и стилно покритие, вие си осигурявате не само по-комфортна и приятна среда, но и възможност да намалите топлинните загуби през отоплителния сезон. На практика към момента това е едно от най-рентабилните решения, което пести пари – за покупка на самите панелите, за монтаж и за отопляване на помещенията.

Отново поради многослойната структура на ПВЦ панелите, те имат известна мекота и еластичност. Дори стъпките на по-тежки хора не генерират обичайния шум, който смущава както собствениците на жилището, така и техните съседи. Падането на чупливи предмети не винаги ще завърши с тяхното пръсване на безброй малки парчета.

Отлична влагоизолация

Влагата е сериозен проблем за дървените подове, а те са толкова стилни и приятни на вид. Панелите от поливинилхлорид, имитиращи дървена дъска, са отлична алтернатива както на естественото дърво, така и на ламината. Те са 100% водоустойчиви, което ги прави подходящи за помещения с висока влажност – кухни, бани и дори открити тераси.

При правилното ѝ полагане, тази настилка не позволява на водата да се просмуква в бетоновата плоча. При случайни разливи на вода и течности, върху тавана на съседите отдолу няма да се появяват неприятни петна. Устойчивостта на влага има и друго важно предимство – улеснява почистването. Измиването на подовете няма да причини повреждане на подовото покритие.

Лесен монтаж и демонтаж

Монтажът на пвц панели за под може да се изпълни на принципа „Направи си сам”. Самозалепващата основа ви позволява да си спестите средствата за майстори, като ги залепите абсолютно сами. Панелите са покрити със специално незасъхващо лепило, което се свързва изключително здраво с всяка гладка и твърда основа.

Полагането на самозалепващи пвц панели за под е операция, при която жилището не се замърсява по никакъв начин. Липсва запрашаване, а също и неприятната миризма на ацетонови лепила, каквито в случая не се използват. Стаята, в която е положено такова покритие, може да се обитава по обичайния начин веднага след приключване на ремонта.

Самозалепващите панели за под W45 са идеално решение за наематели, тъй като демонтирането им е също толкова лесно. Те са нетоксичен, рециклируем продукт, който можете да използвате дори в стаята на детето си. Възползвайте се от ниската цена, която ви предлагаме и поръчайте нужното ви количество ПВЦ дъски още сега!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти