Пила за пети с диамантени кристали

Гласове: 26 Рейтинг: 3.2
 • Код на продукта: ST471
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Стара цена: 55.00лв.

  Нова цена: 19.00лв.

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Възможни варианти
Резервни ролкови глави - 2 броя:
Без 2 броя резерви глави С 2 броя резервни глави (+9.00лв.)

Кол-во: +
-

Новата пила за пети с диамантени кристали премахва мъртвата и груба кожа от краката Ви лесно и успешно. Само няколко минути са нужни, за да се радвате на страхотни крака. Автоматична пила за пети, с която ще постигнете идеално гладка кожа веднага след първото използване. Приложете пилата върху загрубялата кожа и ще забележите как мъртвата кожа изчезва. Краката Ви ще бъдат отново копринено гладки и меки.

Функционалност и боравене с продукта

При първа употреба:
 1. Отвъртете основата на уреда в посока обратна на часовниковата стрелка
 2. Поставете батерии 4 броя размер - АА
 3. Поставете отново основата на уреда и завъртете по посока на часовниковата стрелка до стабилна позиция
Начин на работа:
 1. Отстранете защитния капак на ролката преди употреба.
 2. Уверете се, че ролковата глава стои стабилно. Да не се използва преди да сте поставили ролковата глава.
 3. Включете уреда чрез завъртане на сребърния пръстен наляво и леко плъзнете ролковата глава върху загрубялата кожа, като така мъртвата кожа се ексфолира постепенно. Използвайте само върху суха кожа. Не натискайте твърде силно, защото уредът може да спре. Не използвайте върху една и съща зона повече от 3-4 секунди при едно прилагане.
 4. Изключете чрез завъртане на сребърния пръстен надясно и проверете дали сте постигнали желаната мекота. Ако не сте доволни от резултата, включете отново и повторете процедурата до постигане на желаното ниво на гладкост.
 5. Избършете или изплакнете краката, за да отстраните останалите парченца мъртва кожа. Подсушете краката добре. Нанесете хидратиращ крем.

Предупреждение:

 • За употреба само върху загрубяла кожа на краката.
 • Да не се използва върху други части на тялото.
 • Да не се използва върху наранена, възпалена или раздразнена кожа.
 • Да се използва само върху суха кожа.
 • Спрете употребата, ако кожата се раздразни или възпали.
 • Не е подходяща за употреба от диабетици и хора с лоша циркулация на кръвта.
 • Не потапяйте уреда във вода.
 • Задържайте максимум 3-4 секунди на един участък.

Комплектът съдържа:

 • 1 х Автоматична пила за пети
 • 1 х Ролкова глава
 • 1 х Предпазител

Стъпалата ни изискват редовна грижа и внимание, защото загрубялата кожа или сухите пети със сигурност могат да развалят визията на хубавите ви обувки. Доста жени обаче нямат време да посетят специалист и правят педикюра си сами, в домашни условия. Специално за тази част от нежния пол, магазин Онтайм предлага иновативна пила за пети с диамантени кристали, която по магически начин възвръща мекотата на стъпалата ви. 

Пилата е автоматична, със стабилна дръжка и накрайник, върху който се поставя специална ролкова глава, покрита с диамантени кристали. Диамантените частици са известни с ефекта си върху кожата и имат основен принос в страхотното действие на пилата. С продуктът на Онтайм може да почувствате  магическото им действие върху стъпалата си. Абразивната повърхност на диамантените кристали премахва мъртвата кожа от стъпалата бързо и безпроблемно, буквално за минути Продължителното натискане и търкане, характерно за стандартните пили за пети, е напълно изключено с този продукт. Само с едно минаване на проблемните участъци, кожата ви отново е гладка и мека. 

Продуктът се зарежда с батерии, и се задейства чрез завъртане на специален сребрист пръстен върху дръжката на пилата. Преди включване, върху накрайника внимателно трябва да се постави специалната ролкова глава. След стабилното й наместване, можете да прокарате тази пила за пети през проблемните зони. Не се препоръчва да потапяте продукта във вода. 

Няколко полезни съвета при употреба: 

 • Пилата за пети се използва само върху загрубялата кожа на стъпалата. Тя не трябва да се мокри предварително.
 • При употреба, пилата се задържа неподвижно минимум около 5 секунди върху всеки участък, без да се оказва натиск.
 • Не се препоръчва за употреба от диабетици или хора с лоша циркулация на кръвта.

Продуктът се предлага заедно с два броя резервни ролкови глави, с добавена стойност от девет лева към цената на пилата. Офертата си заслужава, тъй като тази пила за пети се предлага с намаление, на нова, уникална цена.  С любезното съдействие на Онтайм можете да направите прекрасен подарък на стъпалата си.

Виж още