ᐉ Златни татуировки като бижута на топ цена - Онтайм

Татуировки бижута в златист цвят

Гласове: 11 Рейтинг: 4.6
 • Код на продукта: sv123
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 4.90лв.
Кол-во: +
-


Не само скъпите бижута могат да бъдат завършек на женската красота, а и най-различни декорации и татуировки също. Предлагаме Ви безболезнен и спестяващ средства вариант за уникално украшение комплект от метални (златни и сребърни) татуировки. Подходящи за жени и девойки в тийнейджърска възраст, идеални за заместител на истинската татуировка. При тях хубавото е, че можете да ги сменяте и подреждате по ваш вкус и желание винаги когато поискате.

Красиви оригинални аксесоари

Татуировките са тип стикер и се залепят здраво върху кожата, можете да правите различни съчетания от фигурките в комплекта, да си направите гривни, оригинално колие и други уникални картини използвайки въображението си. Стикерите са метални и напълно безвредни за кожата (не съдържат цинк или олово), комплекта съдържа златисти и сребристи фигурки и са чудесен подарък за момичета и жени!

Предимства на продукта:

 • Безболезнени татуировки тип стикер
 • Безвредни за кожата
 • Подходящо украшение за различни възрасти
 • Красиво допълнение към тоалета Ви
 • Съчетание и подреждане според собственото Ви въображение
 • Лесно премахване и поставяне на нови по желание

Характеристики:

 • Марка: SA
 • Модел:MHS1745-BR
 • Материал: метален
 • Цвят: Златисти и сребристи фигури
 • Подходящи за жени
 • Размер на опаковката: 210 * 150 мм

Какво получавате с тази оферта

 • 1 х Лист със стикери бижута

5 причини да изберете нашите бижу-татуировки

Онтайм ви предлага комплект татуировки бижута с металически отблясък в златисто и сребристо на изключително ниска цена, които са не само изящни като форма и техника на изработка, но и направени от напълно безвредни за тялото материали. Ако все още се колебаете относно тази покупка, ние ще ви посочим 5 разумни аргумента в нейна полза.

 1. Проверете дали татуировките подхождат на вашия стил

Много от младите момичета приемат перманентните татуировки, като задължителен моден аксесоар, но с времето започват да съжаляват за това свое необмислено решение. За разлика от постоянните, нашите златни татуировки няма да бъдат неизменна част от вас до края на живота ви. Днес можете да изберете детайл, който отразява моментната ви същност, но утре ще можете да възприемете нов стил, без да се налага да прикривате неизбежните грешки на растежа.

 1. Без болка – бързо и лесно

Болката при изработката на постоянна татуировка е неизбежна, като в допълнение не можете да я направите сами. Поставянето на нашите татуировки бижута е максимално лесно, бързо и най-вече – напълно безболезнено. Те са идеалното решение за дамите с нисък праг на болка, които търсят удачен временен заместител, при това без да ползват скъпите услуги на майстори татуисти.

 1. Украшение за специален повод

За по-младата ни аудитория накитите са демоде, ето защо ние ви предлагаме да използвате нашите великолепни златни татуировки като бижута. Те ще бъдат акцент в атрактивната ви визия и могат да ви направят звездата на вечерта, дори когато заложите на съвсем семпли решения по отношение на тоалет, грим и прическа.

 1. Бъдете творец

Макар и изработени по готов шаблон, нашите временни златни татуировки ви дават възможност да събудите твореца в себе си. Комплектът съдържа различни по форма и големина фигури, които можете да комбинирате и замествате спрямо собствените си представи за естетика. Така ще имате идеалния татус за всеки тоалет и повод.

 1. Лесно моментално премахване

Огромен недостатък на направените с туш или къна татуировки, е тяхното дълготрайно присъствие, наред с неприятното им размазване след всяко къпане. Нашите бижута-татуировки се премахват моментално, за да можете без притеснения да излагате кожата си на показ още на следващия ден. Чудесно решение за ученици и дами, следващи строг работен дрескод.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ