ᐉ Чаша стъклена с форма на череп - 75мл. на топ цена - Онтайм

Чаша стъклена с форма на череп - 75мл.

Гласове: 2 Рейтинг: 2.5
  • Код на продукта: sy503
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 7.99лв.
Кол-во: +
-


Искате да направите на някого оригинален подарък за рожден или имен ден, за дипломиране или пък просто ей така, за забавление? Не можехте да попаднете на по-правилно място от това. Запознайте се с един от нашите нови и различни артикули- двуслойна стъклена чаша, която мигновено привлича вниманието.

Дизайнът е безспорно нестандартен и особено на живо е изключително впечатляващ. Ако човекът за когото търсите подарък е с нестандартен вкус, или ако самите вие обичате различните изделия, то това е точно за вас! Тя е изградена от един външен пласт, който е със стандартна за всяка чаша кръгла форма и от втори вътрешен слой, който пък е във формата на череп. Когато наливате вътре питие, той сякаш оживява на мига.

Бихте могли да закупите повече бройки и да сформирате своеобразен комплект или, ако този вариант ви допада повече, да съчетаете чашата с подходящо питие, което да се налее в нея. В случай че целите максимална ефектност при подаряване, можете да я окомплектовате с ярка като цвят напитка, която ще накара черепа да се открои още повече- като мента, черешов ликьор, а защо не и лично да приготвите някой интересен коктейл?

Цената на тази чаша е по бюджета на всекиго, което ви позволява да я допълните с друг подарък, ако прецените. Атрактивният ѝ външен вид я нарежда сред най-нашумелите типове подаръци. Закупуването ѝ е една чудесна възможност да заложите на необикновеното, нестандартното и въздействащото. Ако сте харесали този наш продукт, не се колебайте да направите поръчка или да се свържете с нас, използвайки оставените на сайта данни.

Характеристики:

  • Подходяща за всякакви питиета
  • Материал: стъкло
  • Вместимост: 75 мл
  • Красива кутия
  • Оригинален подарък


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ