Коледна украса за кола - еленски рога и червено носле

Гласове: 18 Рейтинг: 4.1
  • Код на продукта: ST636
    Наличност: РАЗПРОДАДЕН
  • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 15.00лв.
Кол-во: +
-


Нашето свежо предложение за вашия автомобил са тези коледни еленски рога и червен нос, които ще направят празниците ни още по-цветущи изпълнени с настроение.

Подарете си този празничен продукт за да направите пътуванията си още по-забавни и да съберете всички погледи.
Помислете само колко много дечица ще се прехласват по автомобила ви и ще ги накарате поне за малко да бъдат усмихнати и щастливи.

Няма как да не предизвикате вълнението на всеки на пътя, тъй като ще бъдете уникално декорирани. Няма да има по-голяма изненада и за вашите деца, когато се появите с подобно украсен автомобил. Където и да отидете с вашата кола вие ще събирате всички погледи с този екстравагантен аксесоар за кола.

Комплектът включва:

  • 2 х Еленски рога
  • 1 х Червен нос

Коледа е един от най-обичаните християнски празници, и отбелязването й винаги е придружено с традиционна украса, която отдавна е излязла от рамките на отрупаното с плодове, свещи и играчки коледно дърво. С всяка изминала година, декорацията става все по- пищна, а търговските марки предоставят все по- разнообразни продукти, за красивата украса на всеки любим обект и предмет. В последно време все по-често срещаме ефектно декориран градски транспорт, който чудесно допълва празничната коледна атмосфера по улиците.

Модата на автомобилната коледна украса става все по-популярна, и запалените любители- шофьори се грижат с удоволствие за коледната атмосфера върху любимите си превозни средства. Потребителският пазар предлага все по- разнообразни коледни украси за кола- ефектни осветителни тела и декоративни елементи, подходящи за всеки вкус. Онлайн магазинът ни разполага със специална коледна украса за автомобил, която ще ви отличава на пътя,и ще придаде невероятно характерна визия на превозното ви средство 

Декоративният елемент представлява комбинация от еленски рога и червено носле, които се прикрепят над страничните прозорци и в предната част на автомобила, пресъздавайки успешно фигурката на елен. Монтирането на орнаментите става бързо и лесно, без да са необходими специални инструменти или умения за целта. В долната част на еленските рога са прикрепени специални пластмасови пластини, които се застопоряват здраво върху страничните стъкла на автомобила. Поставянето на пластмасовите накрайници трябва да се извърши при отворен прозорец, а след затварянето на страничните стъкла прикрепените рога окончателно се застопоряват и остават в постоянно неподвижно положение по време на шофиране.

Червеният помпон, символизиращ еленски нос, е предвиден за пространството под предния капак, над регистрационния номер на автомобила, и поставянето му успешно завършва преобразяването на превозното средство в успешен прототип на еленът- шофьор на Дядо Коледа. Ефектната коледна украса за кола е в състояние дори да ви спести някои неприятни пътни инциденти в коледните задръствания, тъй като екстравагантните еленски рога ви правят лесно разпознаваеми отдалеч.

Външният монтаж на продукта изисква определени критерии на изработка, а еленските рога и нослето са изработени от висококачествени текстилни материали, изключително устойчиви на механични повреди и влага. Те не се повлияват от случайното закачане в клони, билбордове, табели и други опасности, съпътстващи елементите от външната страна на автомобил, и са много подходящ избор за неблагоприятните климатични условия, характерни за късния декември- сняг, вятър, виелица, дъжд. 

Специалната коледна украса за кола в каталога ни е обект от изключителен интерес от страна на всички деца, които ще се прехласнат по ефектните орнаменти върху страничните ви стъкла. Детското въображение е изключително активно и със сигурност ще направи асоциация с шейната с елени на Дядо Коледа, която свободно пътува по улиците.

Използвайте оригиналната коледна декорация за кола елен, за организиране на тържествена поява у дома, или при приятелско семейство с деца. Раздаването на подаръци ще има още по-вълнуващо значение за малчуганите, ако се появите с тази екстравагантна маскировка . Ако се преоблечете като Дядо Коледа и добавите няколко допълнителни декоративни елемента върху автомобила си, бихте могли да изиграете истинска приказна коледна пиеса, което ще бъде незабравимо изживяване за малчуганите. 

Специалната коледна украса за кола е налична на изключително достъпна цена в каталога ни и сега е точният момент да се снабдите с нея.

Сходни артикули (12)