ᐉ Устройство за безжично свързване на телефон/таблет с телевизор на топ цена - Онтайм

Устройство за безжично свързване на телефон/таблет с телевизор

Гласове: 99 Рейтинг: 2.0
 • Код на продукта: sy712
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 30.00лв.
Кол-во: +
-


Anycast е специално мултимедийно смарт устройство, чрез което можете да синхронизирате своя смартфон с по-голям екран на телевизор или проектор. Единственото от което се нуждаете е HDMI кабел или интернет.

Освен телефон могат да бъдат свързaни ноутбук или лаптоп, за да имате голяма и ясна картина с HD качество. Устройството е съвместимо с разпространените софтуери за стрийминг AirPlay, Miracast и DLNA. Едновременно с това, можете да разчитате и много други стрийминг програми като Netflix, Hulu Plus, YouTube, Quickflix.

Характеристики:

 • Поддръжка на WiFi 802.11 b / c g / n
 • Поддържа кола HDMI , безжичен телефон, свързан с дисплея
 • Идеално да се насладите на изключителен голям екран: гледайте филми, играйте игри, създайте свое собствено кино. 
 • Покрива целия Wi-Fi дисплей: богати възможности за мултимедийно възпроизвеждане, използване на конференцията и игрите
 • Видео изход: До 1080P HDMI изход
 • Подкрепа за видео формат: AVI / DIVX / MKV / TS / DAT / MPG / MPEG / MOV / MP4 / PM / RMVB / WMV
 • Поддържащ аудио формат: MP1 / MP2 / MP3 / WMA / OGG / ADPCM-WAV / PCM-WAV / AAC
 • Поддръжка: Windows / MacOS / Android / iOS (споделяне на местно и стрийминг съдържание на телевизионния екран)
 • Поддръжка на екрана: DLNA (DLNA стандарт) / Miracast / Airplay

Спецификации:

 • Процесор: AM8252b
 • RAM: 128 MB
 • Съхранение: 128 MB светкавица
 • ОС: Linux
 • UI: Standard UI
 • Тип: висока разделителна способност

Комплектът съдържа:

 • 1 x Безжичен Wi-Fi приемник Anycast
 • 1 x USB с кабел Wi-Fi 2 в 1
 • 1 x английски потребител
Начин на свързване
1. Изтеглете приложението Miracast
2. Свържете устройството към телевизора
3. Изберете устройството от приложението

В ерата на високите технологии, съществуват множество причини да закупите високотехнологично устройство за свързване на телефон с телевизор. Anycast е Screen Mirroring техника, която ви позволява да стриймвате видео от вашия смартфон на телевизионен екран. Можете лесно да получите достъп до всичките си игри, снимки, видеоклипове и други приложения на голям екран с това приложение за синхронизиране на екрани.

Защо ви е нужен такъв уред?

Факт е, че съвременният човек прекарва една значителна част от времето си със смартфона или таблета си в ръка. През телефона си набавяме нужната информация под формата на текстови файлове и видеопотоци. Логично е в даден момент да почувстваме очите си изморени, взирайки се във все пак твърде малкия дисплей. Ние ви гарантираме невероятно иживяване, когато свържете телефона си с телевизора и получите многократно по-голяма и детайлна картина.

Огледалното прехвърляне на изображението от мобилно устройство към телевизионния монитор е огромно предимство, когато искате да покажете на много хора снимки от скорошно пътуване, играете игри или правите презентация. Посредством безжично свързване на телефон /таблет с телевизор, могат да се подключат всички устройства, базирани на Windows / MacOS / Android / iOS операционна система.

Конкретното приложение за синхронизиране на екраните на смарт устройства и телевизори използва безжична връзка, което улеснява значително свърването. Освен това Anycast ви осигурява сигурна връзка за защита на вашите данни, файлове и приложения. Screen Mirroring е просто, удобно и най-важното безплатно приложение.

Устройството за безжично свързване на телефон с телевизор ви позволява да осъществявате поточно предаване без никакви ограничения. С негова помощ ще можете моментално да стриймвате филми, музика и снимки на големия телевизионен монитор. За целта ви е нужен единствено HDMI кабел или интернет връзка.

Платформата ви позволява да осъществите съвсем лесно и удобно свързване на телефон с телевизор безжично, когато например искате да изгледате серия от любимия си сериал, която сте пропуснали при излъчването ѝ в ефира на дадена телевизия. Макар все повече оператори да предлагат подобни опции чрез специални платформи, не всеки потребител има достъп до тях. На практика с този дивайс не ви е нужна кабелна телевизия, за да гледате конкретни телевизионни програми.

Гледането на видеоклипове на таблета и телефонния дисплей е уникална възможност, когато сме в движение. От уюта на собствения си дом обаче, е многократно по-приятно и полезно за зрението да виждаме картината в много по-голям формат. Моменталното свързване на таблет с телевизор безжично, предлага безценната опция за провеждане на конферентни разговори и презентиране на работни проекти пред многочислена публика.

В случай че търсите идеалния вариант за свързване телефон с телевизор с HDMI и Wi-Fi модем, тук ви предлагаме най-подходящото решение, налично на технологичния пазар. Устройството предлага до 1080P HDMI изход, както и поддръжка на WiFi 802.11 b / c g / n. Поддържаните видео формати включват: AVI / DIVX / MKV / TS / DAT / MPG / MPEG / MOV / MP4 / PM / RMVB / WMV, а аудио преноса е възможен посредством: MP1 / MP2 / MP3 / WMA / OGG / ADPCM-WAV / PCM-WAV / AAC.

Споделянето на екрана на телефона със семейство и приятели никога не е било толкова удобно и лесно изпълнимо. Технологията ви предлага начин за свързване на телефон с телевизор Wi-Fi, така че да превърнете малките екрани в големи – гаранция за едно незабравимо потребителско изживяване.

Всичко, което трябва да направите, за да осъществите безпроблемно свързване на таблет с телевизор, е да се уверите, че те са свързани към една и съща WIFI мрежа, след което да инсталирате приложението Miracast и да свържете съответния дивайс към ТВ приемника. Получавате пълен комплект за осъществяване на връзка, включващ: Безжичен Wi-Fi приемник Anycast, USB с кабел Wi-Fi 2 в 1 и ръководство за употреба на английски език.

Вижте още: евтини аксесоари за телефони

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Устройство за безжично свързване на телефон/таблет с телевизор

Доставка с

Цена 30.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ