0
0
.00
BGN

Устройство за безжично свързване на телефон, таблет и лаптоп с телевизор Wireless Display

Модел: sz0702

Наличност: В наличност

 


36
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Устройство за безжично свързване на телефон, таблет и лаптоп с телевизор Wireless Display - 1 бр. Общо: 36лв.

 • Огледално изображение на вашия телефон, таблет или лаптоп върху екрана на телевизора!
 • Забавления по график и по Ваш избор с Chromecast устройство за свързване на телефон и телевизор!
 • Използвайте телефона си като дистанционно управление.
 • Включете от телефона, таблета или лаптопа си любимото си предаване, филм, презентация или други.
 • Наслаждавайте се на висококачествена видео резолюция и ниско буфериране.
  Персонализирайте телевизионния си екран!
 • Високоскоростна безжична връзка!
 • Не е необходимо телевизора ви да е Smart!
 • Не е необходим интернет, рутер или Wifi

Характеристики:

 • Поддържана система: Android 4.4 и по-нови / IOS8 и по-нови / Windows 8.1 и по-нови / MAC 10.9 и по-нови версии
 • Протокол за предаване: Mirrorast / DLNA / Airplay Mirroring
 • Уеб версия: Miracast и airplay mirroring
 • Видео разделителна способност: 480P / 720P / 1080P
 • Видео декодер: AVI, H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG-4, DIVD / DIVX, Real8 / 9/10, RM, RMVB, PMP, FLV, MP4, и така нататък
 • Видео формат: AVI, H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG-4, DIVD / DIVX, Real8 / 9/10, RMVB, PMP, FLV, MP4, и така нататък
 • Аудио формат: MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AC3, AMR, DTS, RA, WAV и др.
 • Формат на изображението: JPG / BMP / PNG / GIF и др.

Комплектът включва:

 • 1 х Chromecast устройство
 • 1 х Транспорна кутия

Начин на свързване на устройството с:

Смартфон с Андроид

• Изчакайте появяването на началната
страница на Mirascreen на екрана на
телевизора.
• Натиснете бутона на HDMI адаптера за да
преминете към режим Miracast.
• Намерете опцията за споделяне на екрана на
вашето устройство (Screen mirroring /
Miracast / Smart View).
• Устройството автоматично се свързва към
HDMI адаптера.

Windows 10:

1. Влизане в настройките на дисплея

2. Избиране на бутона "Connect to a wireless display"

Ако смятате, че цената на устройство за свързване на телефон с телевизор е висока, то имаме много приятна изненада за вас. Системата Chromecast е с изключително достъпна цена, но по-важното е, че можете да я използвате дори ако телевизорът ви няма функция Smart TV. Нещо повече, не ви е нужна дори интернет връзка и Wi- Fi модем, за да пренесете изображения от екрана на телефона си върху домашния телевизор.

Какво е Screen Mirroring и защо всяка конферентна зала трябва да разполага с такава опция?

Технологията Screen-mirroring ви позволява да свържете безжично смартфон, таблет, лаптоп или медия плеър към екрана на вашия телевизор или друг голям монитор. Тази иновация елиминира нуждата от използване на кабели, за да се пренесе медия от телефонния дисплей/лаптоп на телевизионния екран. Самата технология позволява да се визуализират снимки, графики, видео и презентации на телевизионния екран.

Такова устройство за безжично свързване на телефон с телевизор трябва да присъства във всеки офис и конферентна зала в условията на световна пандемия, когато от служителите се изисква да спазват дистанция. То е основен инструмент за безопасно осъществяване на комуникация лице в лице и визуализиране съдържание по време на презентации с незабавно превключване на презентаторите, независимо в коя точка на помещението се намират.

Как работи системата за огледално изображение?

За да споделите безжично своята PowerPoint презентация, Keynote или електронна таблица на екрана на телевизора от вашия компютър, медия плейър или мобилно устройство – имате нужда от две неща.

Първо, вашата система за дублиране на екрана трябва да улавя и предава безжично видео сигнала, който обикновено преминава през кабел. След това е нужен приемник, който приема този сигнал и го променя обратно в HDMI сигнал, който вашият телевизор, проектор или интерактивен дисплей могат да разчетат. Системите за споделяне на екрана използват различни начини за предаване и получаване на данни и разбирането на технологията е важно.

Протоколите за безжично свързване на телефон с телевизор като Apple AirPlay и Windows Miracast са вградени в повечето компютри и много мобилни устройства. Ако имате съвместим приемник, свързан към вашия дисплей, можете да използвате тези протоколи, за да отразявате екрана си безжично. Проблемът е, че Apple TV ще работи само с AirPlay - и много устройства Miracast няма да работят с вашия Mac.

Нито Miracast, нито Airplay ще работят с устройства като „digital signage” плейъри, Blu-Ray плейър и т.н. Това също е проблем с решенията на трети страни за дублиране на екрана с междуплатформена съвместимост – те работят само на определени устройства. Нашата система за безжично свързване на телефон/таблет с телевизор поддържа: Android 4.4 и по-нови / IOS8 и по-нови / Windows 8.1 и по-нови / MAC 10.9 и по-нови версии.

За кого е изключително полезна screen mirroring технологията?

Системите за споделяне на медия от мобилно устройство към голям екран са особено полезни за бизнес организации, научни институти, образователни институции и др. Технологията улеснява споделянето на презентации, отчети, класни работи и др. В домашни условия, с помощта на устройството можете да покажете снимки от екзотично пътуване на голям брой хора едновременно.

При съвременните методи на обучение, един толкова евтин уред за гледане безжично от телефон на телевизор би бил особено полезен, заменяйки старите кабелни системи. Системата ви позволява да прехвърлите на екрана до 4 различни източника едновременно, използвайки приложение или стандартни протоколи, като AirPlay или Miracast. Най-хубавото е, че презентацията може да се направи от всяка точка на класната стая.

Специални събития и домашни партита 

Това са една част от причините много от клиентите ни да проявяват засилен интерес към устройството за безжична връзка с телевизор. Ако очите ви се уморяват от взиране в сравнително малкия екран на мобилния телефон, то ниската цена на Chromecast ще ви изкуши да започнете да прехвърляте изображенията от телефона на големия HD екран на телевизора.

Screen Mirroring е мощно приложение, което ви позволява да отразявате вашия Android смартфон на телевизора. С него можете лесно да пренесете всичките си игри, снимки, видеоклипове и други приложения на голям монитор, без да ползвате кабели. Уредът действа на принципа на технологиите за сдвояване на екраните на смарт устройства, а също и като Smart TV, Blu-Ray плейъри, Chromecast, други UPnP / DLNA съвместими плейъри.

Имате възможност дори да използвате Miracast настройки на вашето Android устройство, за да се свържете с устройствата Miracast. Тази уникална технология за безжично свързване на лаптоп с телевизор ви дава възможност да персонализирате телевизионния си екран, възползвайки се от шанса да възпроизвеждате видео от смартфона си с висококачествена резолюция и ниско буфериране.

Сред специалните функции на системата за сдвояване на телефон с телевизор влизат:

 • Лесна промяна на резолюцията и плътността - възползвайте се изцяло от разделителната способност на външния екран, за да покажете интерфейса на Android телефона си;
 • Mirroring, screencast с UPnP / DLNA съвместими видео плейъри като XBMC/KODI, Smart TV, Blu Ray плейъри и други съвместими устройства;
 • Полезно за поточно предаване на филми, видеоклипове, достъп до снимки чрез Screen Mirroring и възпроизвеждане на приложения на екрана на смарт телевизора с помощта на системата;
 • Вътрешно поточно аудио и микрофон.Смесено аудио поточно предаване (вътрешен + микрофон);
 • Устройството за свързване на таблет с телевизор безжично предоставя опция за сдвояване с Chromecast, Roku, Amazon Fire Stick или Fire TV, Xbox, Apple TV или други DLNA устройства.

Цената на определени технологии за свързване на телефон с телевизор wifi може да достигне няколко стотин лева, например при сдвояване на AirPlay с Apple TV, когато се ползва оригинален фирмен продукт. Ние обаче ви предлагаме едно съвсем достъпно решение, придружено от подробна инструкция за използване. Можете да следвате и стъпките, показани във видео инструкцията.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти