ᐉ Нагревател за топла вода 3000W два модела-за стена и за плот на топ цена - Онтайм

Нагревател за вода 3000W два модела-за стена и за плот

Гласове: 30 Рейтинг: 3.7
  • Код на продукта: ST547
  • в наличност Цена: 69.00лв.
Възможни варианти
* Варианти:

Кол-во: +
-


 Затопляте чешмяна вода на мига
- С нагревателя за чешма си осигурявате до 60°с топла вода
- Без нужда от бойлер или централно отопление
- Напълно замества смесителната батерия
- Загрявате само толкова вода, колкото ползвате
- Регулиране на температурата
- Без загуба на енергия и вода по тръбите
- Елегантен дизайн за вашата кухня, баня, вила, гараж
- Лесно и бързо сглобяване и монтиране
- Температура: Топла вода с температура до 60°С

-Налични два модела за стена и за плот

Представяме ви компактен и практичен нагревател за вода, с който си осигурявате редица предимства. Вие ще можете да получите един изключително ценен ресурс, като в същото време ще бъдете максимално независими. Да не забравяме и факта, че с един такъв уред, вие ще можете да спестите средства. Всички знаем каква част от нашите доходи се пренасочват за покриване на месечните ни сметки. Новите разработки имат за цел да ни помогнат да намалим разходите.

Защо да закупите този компактен нагревател?

Няма дом, сервизно или работно помещение, в което този уникален нагревател за топла вода да не намери своето приложение. Топлата вода ни е нужна постоянно, но нейното получаване обикновено е свързано с един сериозен разход на средства и полагане на определени усилия. За да получите, така ценния ресурс, вие ще трябва да инвестирате в покупката на бойлер или да се обвържете с договорни отношения с един доказано некоректен монопол, каквито са топлофикационните дружества.

Защо да плащате повече, отколкото получавате? Защо да използвате нагревател за вода, изискващ професионален монтаж и свързване към водопреносната мрежа? Всичко може да бъде много по-лесно и значително по-изгодно. Ние ви предлагаме нагревател, който се монтира на кухненския плот или стена и се свързва директно към ВиК инсталацията – процедура, която повечето хора могат да изпълнят сами.

Друг, много силен аргумент е минималното повреждане на интериора. Ако вече сте завършили ремонта на кухнята или банята, едва ли бихте желали фаянсовата или друга, по-скъпа облицовка да бъде повредена, за да се постави нагревателя. Ние ви предлагаме функционален уред, който може да се монтира директно на плота на кухненската мивка. Този уред изпълнява функцията на смесителна батерия, така че можете да си спестите и разходите по закупуването на такава.

Моментално получаване на топла вода

В динамичния свят, в който живеем чакането е огромен проблем. Едва ли бихте желали да чакате бойлера да загрее водата, за да измиете съдовете, ръцете си или изобщо, за да получите, така ценната топла вода. Този компактен нагревател за топла вода ви спестява чакането, защото нагрява водата в момента, в който тя преминава през неговото тяло. Вие не само получавате топла вода на мига, но и получавате точно толкова, колкото ви е нужно в момента.

За разлика от стандартните бойлери, този изгоден и практичен нагревател за вода не допуска загуби на ценни ресурси. Вече не е необходимо да плащате загубите на електрическа енергия и вода по тръбите на водопреносната мрежа. В момента, в който завъртите крана, водата потича с температурата, с която я желаете.

Вижте още: проточен бойлер на изгодна цена

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ