ᐉ Електрическа скара металокерамика 1600W с капак на топ цена - Онтайм

Електрическа скара металокерамика 1600W с капак

Гласове: 33 Рейтинг: 4.8
 • Производител: България
  Код на продукта: sv449
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 59.00лв.
Кол-во: +
-


Готвенето на скара е изключително удобно, полезно и много вкусно. Ако търсите начин да разнообразите менюто си, искате да намалите мазнината в ястията или просто сте почитатели на барбекюто, този модел е точно за вас.

Незалепващо покритие

Скарата е произведена от висококачествен материал металокерамика, която не залепва, стига продуктите да се слагат след пълното загряване на скарата. Моделът разполага с капак, който предпазва реотаните от цапане и натрупване на прах. Също така има тавичка, в която се отцеждат мазнините и сока от храната. Почиства се лесно, за да бъде готова за следващото ви вкусно хрумване.

На скара може да се приготвят всякакви храни месо, птици, риба, зеленчуци, сирена, шишчета и други, като за оптимални резултати е най-добре всичко да бъде подготвено предварително с подходяща марината и/или подправки. Печенето на скара е бърз и много харесван начин за всеки празник всички продукти се нареждат и докато си изпиете бирата, храната е станала готова.

Друго сериозно предимство на скарата е, че е произведена в България Генерал Тошево.

Ползи и предимства от продукта:

 • Висококачествен материал
 • Предпазващ капак
 • Захранва се в електрическата мрежа
 • Подходяща за месо, зеленчуци и други продукти
 • Лесно почистване
 • Тавичка за отцеждане на мазнината

Характеристики:

 • Размери 42/27/10 см
 • Материал металокерамика
 • Тръби 12 броя
 • Мощност 1600 W

Домакинска или полупрофесионална, както и да наречем тази модерна електрическа скара с капак, по-важното е, че тя пече много по-бързо от барбекю-уредите на дървени въглища и в пъти по-качествено от повечето битови електрически скари. Специалното незалепващо покритие гарантира по-добра визия на печените деликатеси, а компактният ѝ размер я прави лесно преносима. Преди всичко това е висококачествен продукт, произведен в България.

Тръби с незалепващо покритие

Един от най-неприятните моменти при печене на скара, е залепването на продуктите за нагряващия елемент. Независимо дали той е тип гладка повърхност или под формата на тръби, често се случва дълго приготвяните меса и деликатеси да се разпаднат на късове, когато ги преобръщаме. Причина за това е залепването им за силно нагрятата основа, която обикновено е метал с тефлоново покритие.

Тефлонът постепенно излиза от употреба, заради наскоро изнесените данни за неговата силна токсичност и доказана проява като канцероген. Българската фабрика в Генерал Тошево е открила един много по-ефективен и безопасен заместител на чугуна и тефлона – металокерамиката. Скарата е изработена именно от този материал, който има висок капацитет на топлоотдаване, но преди всичко е абсолютно „незалепващ” материал.

Реотаните, обвити с металокерамика ви позволяват да печете крехки меса, кайма, деликатни риби и зеленчуци, запазвайки формата и целостта им дори след по-продължителна термична обработка. Капакът, пък, ви дава възможност да задушавате храната, докато я печете, за да запазите голяма част от естествените ѝ сокове и аромати.

Бързо, удобно и чисто – това са само част от резултатите, които си гарантирате с нашата електрическа скара от металокерамика с капак. Поради гарантираните противозалепващи свойства на уреда, нуждата да се премахват късчета месо при почистване отпада. Идеално гладката повърхност улеснява почистването максимално. Подвижната тавичка за отцеждане на мазнина е детайл, който също се чисти изключително лесно.

Важно: не използвайте остри и твърди предмети, както и телени четки и гъби при почистване. Има риск да издраскате покритието и по този начин да понижите противозалепващите свойства на уреда.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ