Ортопедични стелки мъжки и дамски

Гласове: 25 Рейтинг: 4.4
 • Код на продукта: ST506
  Наличност: В наличност
 • В наличност Стара цена: 15.00лв.

  Нова цена: 10.00лв.
  Ексклузивна цена

Промоцията изтича след:

00
--
--
--
Възможни варианти
* Номерация:
Дамски 37-42 Мъжки 42-48

Кол-во: +
-

Защо да използвате най-новият модел стелки за обувки? Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения и вибрации при ходене и помага за намаляването на натиска при движение. По-твърдият слой от гела осигурява опора на свода на стъпалото и петата, а мекият гел придава превъзходно омекотяване и поема сътресението върху стъпалото. Технологията внедрена при стелките осигурява превъзходно поемане на сътресението и омекотяване при стъпване,с ергономичния пълнеж, който е вграден в стелката. Гелът е много ефективен при поемането на малки сътресения и помага за намаляването на натиска при дейности като ходене или тичане. Тези стелки за ежедневна употреба са със специален дизайн, така че тежестта да бъде разпределена по най-правилния начин върху контактните точки на стъпалото, за да не усещаме умора и болка от движението! Всички тези характеристики на стелките ги превръщат в едни ортопедични стелки и много подходящи за хора, които имат плоско стъпало!

Предимства на този продукт:
 • Подходящи за всички номера обувки;
 • Мъжки и дамски стелки
 • Изключителен комфорт;
 • Облекчават болките в ходилата;
 • Нова технология GelActiv за обиране на вибрациите;
 • Омекотява и поглъща микро ударите през целия ден;
 • Дизайнът на стелките осигурява комфорт през целия ден.
 • Може да ги използвате с всякакъв тип обувки без значение спортни или официални или пък на висок ток
Номерация:
 • Дамски размери: 37 - 42 (изрязват се по шаблон)
 • Мъжки размери: 42 - 48 (изрязват се по шаблон)
Начин на употреба: Ако е необходимо, изрежете за да прилегне добре. Режете по външната линия, която отговаря не размера обувки или използвайте оригиналната стелка като ориентир. За най-добър резултат, отстранете съществуващите стелки и ги заменете със стелки, като поставите страната с гела надолу. Подменяйте стелките когато забележите, че се износват. Препоръчително е това да става на всеки шест (6) месеца. Комплектът включва:
 • 1 х Чифт стелки за обувки

Не всички модели ортопедични стелки се предлагат на достъпни цени, а това принуждава много хора да се откажат от едно невероятно удобство. Цената, на която ние ви предлагаме този страхотен продукт е идеална за всички – за пенсионерите, за потребителите с ниски доходи, за всяко българско семейство.

Защо са ви нужни?

Вероятно смятате, че все още не сте достигнали възрастта, на която е редно да помислите за здравето на своите стъпала? Грешите! Ежедневното ходене и стоене на крак нанася трайни поражения върху ходилата ви, но докато не почувствате неприятните симптоми, ще продължите да вярвате, че сте застраховани срещу ортопедични проблеми.

Нашите стелки, изработени от два слоя мек и твърд гел са идеалната превенция на трайните и болезнени увреждания на долните крайници. Ако ежедневието ви е свързано с непрекъснато движение, е редно да помислите за адекватна защита на стъпалата си. Стелките с ортопедична функция ще ви помогнат да избегнете умората, схващанията и болките в ходилата, и ще ви позволят да се наслаждавате на всяка крачка, направена през деня.

Тъй като основно свойство на нашите ортопедични стелки е да абсорбират шока от съприкосновението на ходилата с твърдите настилки, те са перфектно и дори задължително допълнение към екипировката на всеки професионален или любител спортист. Бягането представлява огромно натоварване за стъпалата, затова обувките ви за спорт трябва да бъдат оборудвани с чифт от стелките с GelActiv технология.

За него и за нея

Не всички стелки, предлагани на изгодни цени, представляват толкова прекрасно универсално решение. Изделието се предлага в дамски и мъжки вариант, защото и двата пола заслужават комфорт и се нуждаят от средство, способно да съхрани за дълго двигателната им активност. Носенето на обувки с висок ток е истинско предизвикателство, но то не плаши елегантната жена, особено ако стелките ни са част от ежедневния ѝ арсенал.

Мъжете имат предимството да носят по-удобни, равни обувки, но това не е гаранция, че дългите преходи няма да се отразят негативно и на техните стъпала. За тях също е помислено. Меките шоко-абсорбиращи ортопедични стелки, са идеално решение за господата от всяка възраст и професия, а също и за посветените на различните спортни дисциплини.

Направи бърза поръчка

Ортопедични стелки мъжки и дамски × 1 бр.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Цена: 10.00лв.


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ