0
0
.00
BGN

Бъркачка за кайма, месо 11, 20, 30 литра

Опции

Модел: sz0332

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Технически спецификации:

  • Бъркачка за кайма и месо
  • Полирана конструкция от неръждаема стомана и екстериор на резервоара
  • Директно ръчно управление с манивела
  • Подвижно гребло (за лесно изхвърляне и почистване)

Професионална бъркачка за кайма с изцяло механична работа. Подходяща за заведения, където е нужно качество и бързина на подготвяне на продуктите. С високия си капацитет на полезно действие и обем, нашите машини, особено тези с вместимост 20 и 30 литра, могат да се използват също в ресторанти, колбасарски цехове и производствени бази. Един такъв уред може да послужи и у дома.

Работа, независима от електричество

Колкото и бързи и лесни за употреба да са електрическите уреди, те имат един съществен недостатък – изискването за стабилно електрическо захранване. Бъркачката, която ви предлагаме е с изцяло механично управление. Смесването на месото и подправките става директно посредством манивела, която се задвижва на ръка.

Механичното управление прави този уред идеалната домашна бъркалка за кайма. Спокойно можете да я използвате на двора в сезона на приготвяне на домашни наденици и суджуци, без да осигурявате източник на ток и да плащате впоследствие твърде високи сметки за електричество. Липсата на електромотор подсказва и за напълно безшумно действие, което ви позволява да месите кайми и меса късно вечер или рано сутрин, без да се съобразявате със съседите.

Бъркалката е налична в няколко варианта спрямо обема  на вместимост. Можете да изберете уред с капацитет 11, 20 или 30 литра, в зависимост от целите, за които ви е нужен. Отворът за изсипване на суровината е достатъчно широк, за да не се губи време, а също и продукция, паднала случайно на земята.

Здравина и дълготрайност

Механичната бъркалка за месо е изработена от висококачествена неръждаема стомана, като отдалеч се забелязва полираното покритие на корпуса. Материалът не допуска образуването на трайни и трудни за премахване петна, но освен това той прави почистването изключително лесно, така че резултатите да бъдат на нужната висота.

Една от стените е подвижна (сваляща се), което улеснява значително изваждането на готовата смес и почистването. Имайки предвид наличието на множество метални детайли, които биха могли да наранят ръцете на оператора, е задължително да се вземат нужните мерки за безопасна експлоатация и поддръжка на бъркачката.

С премахващото се гребло, става възможно ръчната бъркалка за месо да се почисти директно със силна струя вода. Тук липсват каквито и да е електрически компоненти, които биха могли да се повредят при намокряне, а това прави процедурите по почистване съвсем лесни и бързо изпълними. Самият материал е защитен от корозия, за да не бъде измиването проблем.

Заради липсата на електрически и електронни устройства, бъркачката за млени меса е един практически вечен уред, който не се нуждае от никакви консумативи и резервни части. С правилна употреба и съхранение, тя ще ви бъде полезен помощник в продължение на десетки години. Желателно е периодично да почиствате и смазвате функционалните детайли за по-лесна и безпроблемна работа.

Важно: Препоръчваме да спазвате стриктно изискванията за безопасност при работа с механичната бъркачка за месо. В никакъв случай не бъркайте в улея, ако е налице дори минимален риск за завъртане на манивелата. Малки деца не бива да работят с машината без надзора на възрастен. Не се препоръчва уредът да се използва за бъркане на строителни разтвори и други не-хранителни продукти.

Моля, посочете обема на бъркалката, когато изготвяте своята поръчка!

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти