ᐉ Меден казан за ракия 100 л Казанджия Рила на топ цена - Онтайм

Казан за ракия Казанджия Рила обръщащ с печка

Гласове: 85 Рейтинг: 4.3
 • Код на продукта: sy310
 • с поръчка Цена: 1 090.00лв.
Възможни варианти
* Размери:
40 литра 60 литра (+100.00лв.) 80 литра (+270.00лв.) 100 литра (+590.00лв.)

Кол-во: +
-


Казан за ракия Казанджия Рила с печка на дърва се отличава от останалите си събратя със своята изключителна практичност и удобство. Моделът разполага с обръщащ механизъм, който позволява лесното изхвърляне на остатъците от дестилацията и качествено почистване без губене на време.

Освен това, казанът си има собствена печка на дърва, което го прави напълно автономен и способен да работи на всяко място, на което пожелаете. Печката е с вратичка и чекмедже за събиране на пепелта. За направата й е използвана стомана с дебелина 1.5 мм и подсилени ръбове.

Специален обръщащ механизъм за по-лесно почистване на казана

Моделът включва охладител със стабилни крачета и медна серпентина, по която се стича получения алкохол. Охладителят е направен от неръждаема стомана с дебелина 0.5 мм и обем 330 литра. На дъното му е разположен чучур, от който изтича готовия алкохол.

Казанът за ракия е подходящ за лична и професионална употреба, осигурявайки възможност за получаване на висококачествен алкохол от материал по желание. Може да избирате между различни обеми на резервоара 40, 60, 80 и 100 литра.

Ползи и предимства:

 • Собствена печка на дърва
 • Преобръщащ механизъм
 • Вграден термометър
 • Висококачествено медно покритие
 • Лесно почистване
 • Подходящ за лична и професионална употреба

Характеристики:

 • Производителност:4 л/час
 • Охлаждане: непроточно
 • Обем на резервоара: 40, 60, 80 или 100 л
 • Обем на охладителя: 330 л

За домашно приготвен алкохол по ваш вкус

На любителите на домашно приготвения алкохол предлагаме меден казан за ракия 100 л на разумна цена. Оборудван с обръщащ механизъм, дестилаторът прави процесите по почистване на отпадния продукт по-лесно и бързо изпълними. Модел Казанджия Рила се предлага в комплект с печка, напълно оборудван и готов за работа.

При този модел прави впечатление качеството на материалите. Корпусът на казана е изработен от висококачествена стоманена сплав с медно покритие. Медта е особено подходящ материал при дестилиране на спиртни напитки, тъй като не окислява под въздействие на високата температура и ферментационните процеси.

Казанът за ракия Рила е оборудван със собствен охладител с обем 330л, който е изработен от неръждаема стомана, чиято дебелина е 0.5мм. Охлаждащият съд има здрави и стабилни крака, които също са от неръждаема стомана. Серпентината е направена изцяло от мед, защото медта е метал с висока топлопроводимост.

Пълна окомплектовка за непосредствено използване

Когато разглеждат колекцията ни от дестилатори, клиентите ни обикновено се спират на тези модели, които са напълно окомплектовани с необходимите им компоненти. 100-литровият казан от серията Казанджия Рила е именно такъв модел. Той ви пести време и пари, позволявайки ви незабавно да преминете към неговото използване.

Продуктът няма да се оскъпи допълнително, тъй като не се налага набавянето на допълнителни детайли. Докато по-малките ни казани са пригодени за работа върху електрически или газов котлон, казанът, представен тук се предлага заедно със собствена печка на дърва. Предвид по-големия му капацитет, ползвателите предпочитат да го използват на двора или в работно помещение, вместо в кухнята на жилището си.

Медният казан за ракия Казанджия е напълно готов за работа. Разполага с голям охладител, серпентина, термометър и обръщащ механизъм за лесно почистване на отпадъка. Ще ви бъде доставен заедно с печка на дърва, изработена от стомана с дебелина 1.5мм. Моделът залага на непроточно охлаждане и има висока производителност – 4л/час.



БЪРЗО ПОВИКВАНЕ