ᐉ Професионална газова скара единична с чугунена плоча на топ цена - Онтайм

Професионална газова скара единична с чугунена плоча

Гласове: 198 Рейтинг: 2.1
 • Код на продукта: sy301
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 159.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 15.55 лв.

12 x 15.55 лв.Печените на скара храни са изключително вкусни и често са по-здравословната и бърза алтернатива, в сравнение с пърженето на тиган. Качествените скари предлагат бързо приготвяне, незалепващо покритие и защита на храната от прегаряне. Разбира се, домакинствата разполагат основно с електрически такива, а тези за професионална употреба се отличават по няколко неща.

Точно такава е и професионалната газова скара, която ви представяме. Тя се различава по основни характеристики, които я правят подходяща именно за употреба в заведения за хранене и други места с интензивна нужда от приготвяне на храна.

Завъртане на плочата от гладката или оребрената страна, според нуждите

Моделът е произведен от висококачествен и устойчив материал, а плочата е от чугун. Разполага с две страни оребрена и гладка плоча, за да може с лекота да се приготвят всякакви продукти за сандвичи, дюнери и т.н. месо, зеленчуци, яйца, млечни продукти и други. Скарата се захранва с газ, което я прави икономична и природосъобразна за честа употреба. Възползвайте се от предимствата на този професионален модел, той съчетава качество и достъпност, която е перфектна за малки обекти.

Ползи и предимства:

 • Висококачествена изработка
 • Гладка и оребрена плоча
 • Лесно почистване
 • Работи на газ
 • Подходяща за професионална употреба

Характеристики на продукта:

 • Материал плоча:чугун
 • Мощност:4500W
 • Размери:28/50/20 см

Професионалната газова скара, която ви предлагаме е подходяща както за професионални цели, така и за бита. Изгодната цена, на която ви я предлагаме, ви позволява да оборудвате своя дом или вила с перфектен уред, на който да приготвяте съвършеното барбекю за своите приятели и роднини. Гответе бързо, икономично и екологично съобразно.

Минимален разход на енергиен ресурс – максимално бързи резултати

Това, към което професионалните готвачи винаги са се стремили, е да постигнат максимална бързина на приготвяне на храната, без скоростта да се отразява негативно на крайния резултат. Скарата на газ позволява да се реализира същевременно висока скорост на изпичане на месата, и отлични хранителни и вкусови качества на приготвените деликатеси.

В заведенията за обществено хранене целта винаги е била да се понижат разходите, за да може да се реализира по-голяма печалба. С по-ниската себестойност на храната, става възможно да се предложи на клиентите по-богато, но и по-достъпно като цена меню. В това отношение нашата газова скара с чугунена плоча е перфектният вариант за всички обществени кухни, закусвални и ресторанти.

Газта е природен ресурс с многократно по-ниска цена от електрическата енергия. Тя има и много по-висок капацитет на топлоотдаване, благодарение на което изпичането на различни храни върху скарата се случва за много по-кратко време, а в заведенията времето от вземане на поръчката до нейното сервиране на гостите е от съществено значение.

Високо качество – дълъг работен живот

Можете да бъдете абсолютно сигурни, че финансовата инвестиция в тази професионална скара на газ е абсолютно оправдана. Професионалните уреди като цяло са с многократно по-дълъг работен живот от тези, предназначени за домакинството. Моделът е изработен от първокласни материали, устойчиви на влага и високи температури.

Плочата е направена от висококачествен чугун – метал, добил популярността на вечен. Чугунът търпи изключително силно нагряване, без да понижи структурните си характеристики с времето, дори при максимално интензивна употреба. Почистването на двете страни на плочата – релефна и гладка, както и на всички останали детайли, може да се изпълни по най-прецизен и качествен начин.

Наличен е механичен клапан/вентил за регулиране на температурата, който заедно с двете различни повърхности на работната плоча, ви позволява да приготвяте истинско разнообразие от кулинарни шедьоври. Гладката повърхност е идеална за приготвяне на зеленчуци, бургери и дори яйца. За едно отлично изпечено барбекю обаче, трябва да използвате оребрената страна на плочата.

Професионалната скара на газ е с компактни размери, което я прави идеална за по-малки по площ професионални кухни, а също и за малките жилищни кухненски помещения. В случай че решите да я вземете със себе си на вилата или на къмпинг, тя няма да усложни по никакъв начин подреждането и превозването на багажа.

Всъщност, единичната професионална газова скара е единственото удачно решение за приготвяне на барбекю-деликатеси, когато сте на къмпинг, пикник или на друго диво място, където нямате достъп до електрическо захранване. Уредът е снабден с всички необходими защити и отговаря на изискванията за пожаробезопасност.

Важно: препоръчваме да използвате само и единствено изправни връзки за свързване на скарата към газови бутилки. Уверете се, че местата на свързване са добре уплътнени и няма изтичане на пропан. Продуктът се предлага без бутилка за пропан/бутан и без необходимите връзки.БЪРЗО ПОВИКВАНЕ