Професионална колбасорезачка 150W 19см диск

Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
  • Код на продукта: sy407
    Наличност: В наличност
  • Цена: В наличност 210.00лв. 199.00лв.
Възможни варианти
* Размери:

Кол-во: +
-

Колбасорезачката може да се използва както за домашна употреба, така и за микро и малък бизнес. Подходяща е за павильони за приготвяне на бърза закуска, сандвичи и пекарни, хранителни магазини и цехове за месо. Благодарение на плъзгащия се механизъм с нея се разрязва лесно и бързо. Диаметърът на диска е с размер 19 см. Това позволява използването ѝ за най-различни видове колбаси – луканки, пушени меса, шунка, прошуто и други.

Мощността на мотора е 150 W, което позволява лесното разрязване и на по-твърди колбаси като сушеници, пастърма и други. Защитата против порязване е допълнително удобство, с което да режете спокойно и прецизно без страх и притеснения. Това позволява и финото и прецизно нарязване на колбасите до самия край.

Металният корпус на машината за рязане е изработен от неръждаем метал, лесен и практичен за почистване. Самата колбасорезачка е съобразена с всички хигиенни изисквания. Гумените крачета в основата правят уреда лесен и стабилен за употреба без значение от повърхността, върху която е поставен.

Ползи и предимства:

  • Плъзгащ механизъм
  • Лесно рязане
  • Защита против порязване
  • Лесна за почистване
  • Гумени крачета против пързаляне

Характеристики на артикула:

Модел 97 ДОМО
Мотор с мощност 150W
Диаметър на диска: 19см
Метален корпус
Плъзгащ механизъм за максимално лесно рязане
Защита против порязване
Лесна поръчка

Професионална колбасорезачка 150W 19см диск × 1 бг.

Цена: 199.00лв.След изпращане на лесна поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за уточняване на адреса за доставка.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ