Машина за крем сладолед

Гласове: 79 Рейтинг: 2.2
 • Код на продукта: st959
  Наличност: В наличност

 • В наличност Цена: 3 500.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 341.25 лв.

12 x 341.25 лв.Спомняте ли си невероятния сладолед от детството, който се топеше в устата и имаше вкус на десертен крем от хубава сладкарница? В наши дни се намира трудно, но има и добра новина! Вече може да го приготвяте с тази професионална машина! Представяме ви уникалната машина за крем сладолед, с нея се работи бързо и лесно и за секунди може да създаде вкуса на вашето детство! За разлика от подобни продукти, машината за крем сладолед се транспортира лесно и няма някаква особена технология на работа.

Характеристика на продукта

 • Две вани, три вида сладолед
 • Електронен брояч
 • Височина 130см
 • Широчина 70 см
 • Една фаза 220 W

Комплектът включва

 • Машина за крем сладолед
 • Ръководство за употреба

Вече имате възможност да започнете собствен доходоносен бизнес с професионалната ни машина за сладолед. Не само в разгара на лятото, но и през преходните сезони пролет и есен, хората ще избират именно вашия сладолед, защото притежава истински вкус и невероятно нежна кремообразна консистенция. Нещо, което вече не може да се открие във фабрично приготвените сладоледи, включително при скъпите продукти на престижните марки.

Възможност да предложите избор на клиента

Чудесната ни професионална машина за сладолед, която ние ви предлагаме на супер изгодна цена, ще ви помогне да елиминирате бързо конкуренцията. Съоръжението е пригодено за приготвяне на три напълно различни вида сладолед, с които моментално ще спечелите сърцата на малките и по-големи почитатели на леденото изкушение. Шоколад, ванилия, плодов, с ядки – предлагайки избор, вие разширявате значително своя кръг от потенциални клиенти.

Лесно транспортиране и работа

Тази професионална машина за сладолед е не само изгодна като цена, но и невероятно удобна за работа. Изключително лесното ѝ транспортиране ви позволява да сменяте локацията на своята търговска дейност почти ежедневно. Можете да печелите допълнително, предлагайки най-вкусния крем сладолед в различни градове и по-малки населени места. Панаири, големи местни и национални празници – това са събития с голямо струпване на хора, повечето от които никога не отказват фунийка сладолед с познатия и обичан вкус от миналото.

Работата с тази професионална сладолед машина е максимално опростена от производителя. Дори да смятате, че това е сложно съоръжение, работата с което налага предварително обучение, ще се изненадате колко бързо ще се запознаете и свикнете с всички рутинни ежедневни операции – от зареждане на готовата смес, до приготвяне на сладоледа и поднасянето му с финес на нетърпеливите малчугани и техните родители.

Безупречно почистване

Всяка професионална машина за крем сладолед трябва да се поддържа в безупречно състояние, особено по отношение на хигиената. За да нямате неприятности със санитарните власти, вие трябва да почиствате внимателно машината преди всяко ново зареждане с готова смес. Тази операция също няма да ви затрудни, защото детайлите, подлежащи на хигиенизация са подвижни, а това улеснява значително прецизното им почистване с вода и почистващ препарат.

Захранване

За да направи любимия на всички ни крем-сладолед, а също и да го поддържа в подходящата ниска температура, машината за сладолед се нуждае от електрическо захранване. За целта ви е необходимо еднофазно захранване от 220 волта, каквото използват абсолютно всички електрифицирани обекти – от частните жилища до стандартните търговски обекти. Ако смятате да работите с това съоръжение на открито, е необходимо да подсигурите навреме тази важна част от логистиката.

Надлежна отчетност

Нашата професионална машина за крем сладолед разполага с електронен брояч, което е особено важно за добрата отчетност на продажбите. Броенето на направените сладоледи е от голяма полза, когато продажбите се осъществяват от наети за целта лица. В края на работния ден ще бъде много лесно да се изчисли генерираният от машината оборот, а по този и начин да се засекат своевременно умишлени злоупотреби или неволни грешки, направени при разплащане.

Ако сте любители на истинския, най-вкусния и нежен крем-сладолед, можете да превърнете професионалната ни машина за сладолед в идеалната лятна домашна атракция. Стига да сте готови да направите малко по-голяма инвестиция и да разполагате с достатъчно пространство в двора, на верандата или пък на закрито, вашите деца и гости ще бъдат очаровани от тази ваша специална и супер уникална придобивка.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Машина за сладолед професионална

Доставка с

Цена 3 500.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.