ᐉ Машина за скубане на пилета, кокошки, пъдпъдъци на топ цена - Онтайм

Машина за скубане на пилета

Гласове: 81 Рейтинг: 4.4
  • Код на продукта: sz0331
    Наличност: В наличност

  • В наличност Цена: 800.00лв.
Кол-во: +
-


Автоматична машина за почистване - скубане на перушина от птици (пилета,бройлери, кокошки,петли,пъдпъдъци и др.)

  • Материал - Алпака
  • Монофазна
  • Размери: 54 х 54 х 90см
  • Обороти в минута мотор: 1400 r/min
  • Мощност: 1.1kW
  • Захранване: 220V

Предлагаме ви професионална електрическа машина за скубане на пилета на много изгодна цена. Тя ще съкрати драстично времето за почистване на перушината в производствени предприятия и други обекти от хранително-вкусовата промишленост. Такъв уред е изключително необходим в птицекланици, ферми и други производствени обекти.

С инвестирането в мощна машина за скубане на пилета, производствените обекти ще могат да облекчат физическия труд и по този начин да намалят числеността на персонала. Тоест, да направят полезна икономия на финансови ресурси. Машината е подходяща за средни и по-големи птици - пиле, пуйка, патица, пъдпъдък и гъска.

Прост, но ефективен принцип на работа

Машината има максимално прост, но същевременно ефективен принцип на работа. Тялото ѝ е изработено от неръждаема стомана и облицовано с гумени пръстени. Когато включите уреда, основата му започва да се върти, като по този начин изтръгва птичите пера за по-малко от минута.

Времето за обработка на една птица е няколко секунди – скорост, която по никакъв начин не може да се постигне на ръка. Бързината е изключително важна при големи обеми продукция, затова автоматизацията е единственото решение за различните производства. Уредът ще намери място дори в по-тесни работни помещения, защото размерите му не са особено големи.

Почистването на изскубаните пера от електрическата скубачка за пилета е максимално улеснено. Това става по време на изплакването, при което перата излизат от контейнера през специално създаден за целта отвор. Намокрянето на съда при отстраняване на перушината е полезно. Така тежестта им се увеличава и хигиенизацията се провежда с нужната лекота.

Масивен корпус от алпака

Предвид факта, че машината достига 1400 оборота в минута, нейната стабилност е от голямо значение. За тази цел контейнерът е монтиран върху широка и здрава колона със собствени крачета. Спестена е нуждата да поставяте уреда върху специално приспособление. Уредът е изработен от алпака – метал с повишена защита от корозия, одобрен за използване в месообработката.

Базата е и мястото, където се помещава мощният електромотор. Върху нея са монтирани дръжки, което значително улеснява преместването от една точка на обекта до друга. Размерът на бързооборотната машина за пилета позволява да я транспортирате без никакъв проблем. Това е монофазен електроуред, който се захранва директно в ел мрежата на 220V напрежение.

Изцяло металното тяло на скубачния уред позволява поддържането на безупречна хигиена. Антикорозионното покритие защитава металните детайли от корозия. Това е важно не само за почистването след употреба, но и използването на такава професионална апаратура на открито. Предвид факта, че електромоторът няма влагозащита, не се препоръчва устройството да се съхранява на открито.

Механизиране на процесите

Малко частни стопани биха се замислили за покупка на машина за скубане на кокошки. Макар да е доста трудоемка и неприятна работа, отстраняването на перата от няколко птици веднъж годишно не изисква инвестиция в специална апаратура. От друга страна, в големите птицекланици и производствени предприятия, нуждата от механизиране на работните процеси е изключително голяма.

С добавянето на машина за скубане на пъдпъдъци в цеховете, където се обработва такова птиче месо, операциите ще се изпълняват много по-бързо, с по-малко натоварване за персонала и по-качествено. Цената, която ви предлагаме е изключително изгодна, предвид факта, че това е модерна и ефективна професионална техника.

Сходни артикули (12)
Направи лесна поръчка

Машина за скубане на пилета

Доставка с

Цена 800.00лв.

С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.