0
0
.00
BGN

Професионално електрическо ренде за пармезан

Модел: sv462

Наличност: РАЗПРОДАДЕНО

 


Професионално ренде за сирене, кашкавал - пармезан е отличен избор за заведения за бързо хранене, ресторанти, кухни към хотели и всички други места, на които са нужни големи количества свежо настъргани кашкавал и сирене.
Моделът е произведен от висококачествена неръждаема стомана и е с изключително стабилна конструкция. Захранва се в електрическата мрежа и предлага максимално натоварване около 40 кг/час. Разполага с ръкохватка и бутало, които осигуряват притискане на продукта към режещите остриета, без опасност за пръстите на оператора.

Ползи и предимства от продукта:

 • Висококачествен материал
 • Стабилна конструкция
 • Подходящ модел за професионална употреба
 • Бутало с ръкохватка за безопасна употреба
 • Захранване: 220V
 • Може да се ползва с твърди сирена и кашкавали

Характеристики:

 • Материал неръждаема стомана
 • Капацитет 40 кг/час
 • Тегло 16 кг
 • Размери: височина 42 см, дълбочина 28 см, дължина 40 см
 • Мощност 550W
 • Модел: CG55SH
 • Захранване ел.мрежа
Гаранционен срок: 1 година

Хранителните заготовки са от ключово значение за бързината на сервиране на поръчаната в заведенията храна. Какъв екип от помощник готвачи е нужен обаче, за да се настърже бързо нужното количество узрели и саламурени сирена? Ние ви казваме, че можете да свиете разходите за персонал с това професионално ренде за кашкавал.

Предназначение и функции

Професионалното електрическо ренде за сирене и кашкавал намира широко приложение в хранително-вкусовата индустрия. То би било особено полезно в кухните на ресторанти и заведения за бързо хранене, както и в закусвални и цехове за производство на закуски и други готови хранителни продукти.

Добрата новина е, че електрическото ренде за кашкавал работи на нормално 220V напрежение. Не е нужно да променяте електрическата инсталация в обекта, защото на машината не ѝ е нужен трифазен ток. Уредът разполага с кабел и щепсел, посредством който се включва директно в контакта.

Конструкцията на рендето се състои от метални елементи, като дори електромоторът е облечен в метализирана обвивка за максимална безопасност по време на работа. Най-важният елемент на машината са режещите ножове. За да се справят с лекота с дори много твърди сирена, те са изработени от специална стоманена сплав и прецизно наточени. Бързината на настъргване е впечатляваща.

Изискванията за безопасност към професионалното кухненско оборудване са особено високи, затова и нашето професионално електрическо ренде за сирене и кашкавал е максимално обезопасено. То е оборудвано с ръкохватка и бутало, чиято роля е да осъществят притискане на продукта към режещите остриета, без да се създава риск пръстите на оператора да попаднат в отвора.

За безопасността при използване се грижи цялата конструкция на машината. Металният корпус е позициониран върху гумени крачета, така че да се избегне приплъзване на уреда и нараняване на работещият с него. Цялото укрепване е максимално стабилно, благодарение на оптималната тежест на модела – 16кг.

За изработката е използвана висококачествена неръждаема стомана. Материалът дава възможност за безупречно почистване и поддържане на оборудването в добро състояние. Всеки елемент на машината, с изключение на гумената основа се състои от стоманени детайли, свързани в общ устойчив на механични въздействия корпус.

Работната мощност на професионалното електрическо ренде за кашкавал е 550W с капацитет за приготвяне на заготовка в количество 40кг за час. Такъв обем не може да се постигне дори с най-осъвършенстваните механични рендета. За да се достигне поне половината капацитет на този, е нужно в операцията да се включат няколко човека, което рядко е възможно и не винаги удачно.

Габаритните размери на електрическото ренде за сирене и кашкавал са 40 х 42см. Говорим за една компактна конструкция, която няма да отнема от работната площ на малките кухненски помещения. Ниското тегло ви позволява да прибирате уреда в шкаф или на друго място, където няма да пречи. Факт е, че неговият КПД е толкова висок, че за по-малко от час ще приготвите цялото количества настъргани сирена,  нужни за деня.

Не можем да не изтъкнем и изгодната цена на професионалната машина за рендосване на кашкавал. Ние от Ontime сме твърдо решени да предложим на собствениците на заведения за хранене най-доброто кухненско оборудване на конкурентни цени. Този модел е произведен съобразно високите европейски изисквания за качество и безопасност.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти