0
0
.00
BGN

Мултикукър 6L, 12 програми

Модел: ta173

Наличност: В наличност

 


69
00
лв.

Въпроси и поръчки:

Направи лесна поръчка

Мултикукър 6L, 12 програми - 1 бр. Общо: 69лв.

  • Функции: 12 програми
  • Капацитет: 6 Литра
  • LED цифров дисплей
  • Подвижен парен капак
  • Напрежение: 220-240V, 50 hz

Липсата на време за приготвяне на вкусна и здравословна храна е проблем на много от съвременните домакини. При някои хора е проблем липсата на готварска печка, а при други изпъква желанието да готвят и да се хранят здравословно. За всеки от посочените примери, имаме едно перфектно решение: мултикукър Раф с 12 програми за готвене и обем на съда 6 литра.

Кой са най-полезните възможности на мултикукъра?

Мултикукърите са универсални кухненски уреди, които комбинират множество функции за готвене в едно устройство. Те са предназначени да опростят процеса на приготвяне на храна и да спестят време в кухнята. Макар че специфичните функции и програми могат да варират между различните модели и марки, нашият кукър предлага типичните функции, от които може би се нуждаете, а именно:

Програми за готвене: Мултикукърите често идват с предварително зададени програми за готвене, които ви позволяват да готвите различни ястия с лекота. 12-те програми, налични в уреда, подсказват, че този модел ви предлага различни опции за готвене на ориз, ястия на пара, бавно готвене, готвене под налягане, сотиране, печене и др.

Таймер и отложен старт: Много от съвременните мултикукъри имат функция таймер, която ви позволява да зададете времето за приготвяне за вашите рецепти. Някои от най-добрите модели предлагат и функция отложен старт, с която можете да планирате процеса на готвене да започне по-късно.

Готвене под налягане: Готвенето под налягане е популярна характеристика на мултикукърите. Тя ви позволява да готвите храна бързо и ефективно, като използвате налягането на парата. Тази функция е особено полезна за приготвяне на крехки меса, яхнии и супи за много по-кратко време в сравнение с традиционните методи на готвене.

Бавно готвене: Една от уникалните функции на мултикукърите е бавното готвене. Тази програма ви позволява да готвите ястия при ниски температури за продължителен период от време. Този режим е идеален за рецепти, които изискват по-дълго време за готвене, като например задушени меса, яхнии и някои зърнени култури.

Сотиране и запържване: В мултифункционалния multicooker е заложена функция за сотиране. Тя ви позволява да запържвате или сотирате съставките директно в една и съща тенджера, преди да превключите на режим на готвене. С нея се премахва нуждата от използването на допълнителни тигани и се опростява процеса на готвене.

Функция за поддържане на топлината: След като уредът приключи с готвенето, можете да използвате функцията за поддържане на топлината. При зададен режим, тя се включва автоматично, за да поддържа температурата на храната, докато стане време за нейното сервиране. Всяка от функциите на този модерен домакински уред ви позволява да блеснете като изкусен кулинар, дори да нямате такива заложби.

Кои функции се използват най-често от притежателите на кукър?

Най-често използваните функции на мултикукърите могат да варират в зависимост от личните предпочитания и кулинарните предпочитания на потребителите. Въпреки това, благодарение на тяхната универсалност и удобство, някои функции са по-популярни сред потребителите. Сред тях са:

Готвене под налягане и бавно готвене

Готвенето под налягане е любима на мнозина функция, предлагана от мултикукърите. Тя позволява бързо приготвяне на различни съставки, особено по-твърди парчета месо и боб, чрез използване на пара под високо налягане. Готвенето под налягане намалява значително времето за приготвяне на ястията и позволява да се запазят вкусовите и хранителни качества на храната.

Бавното готвене е друг широко използван работен режим. Той дава възможност за приготвянето на нежни и ароматни ястия за по-дълъг период от време. Особено полезен е при по-сложни рецепти като супи, яхнии и задушени меса. Бавното готвене е немислимо за заетите домакини, но с функцията „Отложен старт”, те могат да сготвят любимите ястия на семейството, без да се суетят с часове в кухнята.

Приготвяне на ориз и сотиране

Мултикукърите имат уникални програми за приготвяне на ориз, включително на различни сортове – бял, кафяв и дори специализирани рецепти като суши ориз или ризото. Тази функция често се използва за постигане на перфектно сварен ориз без необходимост от постоянно наблюдение.

Сотирането и задушаването са друг търсен специалитет на кукърите, който се отдава и на чудесния мултикукър, включен в продуктовата ни гама. Тази функция обикновено се използва в началото на готвенето за леко запичане на съставки, като лук или месо, директно в тенджерата на мултикукъра. Тя предлага удобен начин за добавяне на вкус и дълбочина на ястията, преди да превключите към други режими на готвене.

Програмата „Задушаване” е популярна сред хората, следващи специален хранителен режим. Тя се използва за приготвяне на зеленчуци, риба и други деликатни съставки. Готвенето на пара помага за запазване на хранителните вещества и създаване на здравословни ястия.

Програми за супа/бульон/яхния:

Мултикукърите често се предлагат с предварително зададени програми за приготвяне на супи, бульони и яхнии, които опростяват процеса на готвене на тези видове ястия. Въпросните програми обикновено изискват регулиране на температурата и времето за готвене.

Функцията за поддържане на топлината е сред най-харесваните режими на работа при тази група устройства. Въпреки че сама по себе си не е програма за готвене, функцията за поддържане на топлина се използва широко за поддържане на температурата на сготвената храна, докато стане време да бъде сервирана. Тя помага да запазите ястията топли и ги предпазва от изсъхване.

Защо мултикукърът трябва да присъства във всеки модерен дом?

Ако все още се колебаете относно покупката на multicooker, то нека ви кажем защо такъв уред трябва да присъства във всеки съвременен дом. На първо място той пести време. Мултикукърите комбинират множество функции за готвене в едно устройство, което ви позволява да приготвяте голямо разнообразие от ястия без нужда от тенджери, тигани и уреди. Кукърът опростява процеса на готвене и намалява времето за приготвяне на много ястия.

Кукърите са предназначени да облекчат домакините, като направят готвенето по-лесно и удобно. С предварително зададени програми за готвене и автоматични функции можете просто да зададете желаната програма и да оставите уреда да се справи изцяло сам с процеса на готвене. Изисква по-малко наблюдение и освобождава време за други задачи.

С покупката на висококачествен мултикукър на изгодна цена, вие елиминирате нуждата от множество уреди, спестявайки си ценно място на кухненския плот и място за съхранение. Това е компактно устройство, което съчетава функциите на няколко готварски инструмента в едно. Тези уреди са проектирани да бъдат енергийно ефективни, като използват по-малко енергия в сравнение с използването на няколко кухненски уреда едновременно.

Прочетете повече

Наложен платеж

Преглед и тест

Гаранция

14 дни връщане

Подобни продукти