ᐉ Мултикукър Redmond series multiPRO RMC-M988 на топ цена - Онтайм

Мултикукър Redmond series multiPRO RMC-M988 , 5 литров, 900W, 21 програми

Гласове: 18 Рейтинг: 4.4
 • Код на продукта: sy1482
  Наличност: РАЗПРОДАДЕН
 • РАЗПРОДАДЕНО Цена: 160.00лв.
Кол-во: +
-
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 15.60 лв.

12 x 15.60 лв.Характеристики:

 • функции: термостат, автоматично готвене, таймер за автоматично изключване, таймер за забавяне, поддръжка на температурата
 • тип: мултикукър
 • обем: 5 l
 • мощност: 900 вата
 • контролни бутони
 • брой програми: 21
 • дисплей: незалепващо тефлоново покритие
 • кошница за пара: да
 • размери: 33х43х28 см
 • тегло: 5,2 кг

Мултикукърът Redmond RMC-M988 може да се похвали както с атрактивен външен вид, така и с не по-малко атрактивен и функционален вътрешен дизайн. Сериозно впечатление прави наборът от изпълними рецепти, сред които: пилаф, домашно кисело мляко, пълен цикъл на печене на хляб, задушаване, отчитайки вида на продукта (риба, месо, зеленчуци), както и специален режим „Multipovar“ с възможност за регулиране на времето за готвене и температурата.

Специфични свойства и предимства

Вътрешните стени на мултифункционалната готварска система са с незалепващо керамично покритие. Покритието гарантира осигуряване на оптимална среда за процесите на термична обработка, а също и отличен краен резултат. Не едно и две ястия са изгубили част от своята привлекателност, заради полепване и нагар по стените на съда, в който са готвени. С този уред такъв риск не съществува.

Redmond Series Multipro RMC-M988 разполага с подвижен клапан за пара и с подвижен вътрешен капак. Сред големия брой функции има и опция за изключване на автоматичното подгряване. Дизайнът на контролния панел е разработен за максимално лесна работа. Функциите се избират с бутони, а цифровият дисплей позволява проследяване на работните режими и оставащото време.

Модерната готварска система предлага цели 21 програми, с които могат да се изпълнят до 50 различни рецепти. Ползите от притежанието на мултикукър с такова качество и функционалност са много на брой. Пестите време и усилия, без да се налага да стоите до печката в продължение на часове. Съвременната домакиня е твърде заета, за да готви по традиционния начин.

Изцяло нов начин на приготвяне на вкусни и полезни ястия

Мултикукърите, особено продуктите от серията Redmond Multi Pro, набират все по-голяма популярност и навлизат масово в домашната кухня. Това се дължи на широкото им приложение и удобството при тяхното използване. С помощта на това прекрасно кухненско устройство можете да готвите вкусна и здравословна храна в автоматичен и полуавтоматичен режим.

С такъв уред у дома, не ви е нужна готварска печка, защото той изпълнява перфектно всички видове термообработки на храната – варене, задушаване, печене, пържене и дори готвене на пара. Принципът на работа на мултифункционалните готвещи машини е причината процесите да са бързи и максимално лесни при приготвянето на различни рецепти.

Докато обикновената тенджера готви храната при нормално атмосферно налягане, отделяйки излишната пара през специален клапан, мултикукърът поддържа повишено налягане по време на готвене, при което точката на кипене на водата се повишава и храната се приготвя значително по-бързо.

Най-важният параметър за всеки мулти-готварски уред е мощността, тъй като скоростта на готвене зависи директно от него. Работният обем е еднакво важен - колко порции ще трябва да готвите наведнъж? Мултикукър Redmond е с мощност 900W и обем на вътрешния съд 5л. С него спокойно може да се приготви вкусна и здравословна вечеря за едно 4 или 5-членно домакинство, в зависимост от това колко от членовете на семейството са деца.

Вътрешното покритие на мултикукър Редмънд оказва значителен ефект върху вкуса и качеството на приготвените ястия. Различните материали изискват различен подход - керамиката се страхува от чипс, тефлонът от драскотини, а неръждаемата стомана - от киселинната среда, създавана от някои сосове. Материалът на кутията също има значение - очевидно е, че металната кутия е по-здрава и по-издръжлива от пластмасовата.

Също така си струва да се обърне внимание на функционалността на съответния набелязан модел. Наличието на допълнителни програми и режими на работа може значително да опрости готвенето. Автоматично подгряване, таймер за отложен старт, нива на безопасност, четлив ярък дисплей - всичко това може да бъде доста полезно и необходимо по време на работа с устройството.

Евтините, но изключително удобни и многофункционални готварски системи са достъпни и полезни за всяко домакинство. Те са удобни за използване и много необходими домакински уреди. В нашия онлайн магазин можете да намерите и купите с доставка мултикукър Redmond на изключително атрактивна цена. С негова помощ ще намалите значително домакинските си задължения.

Сходни артикули (12)


БЪРЗО ПОВИКВАНЕ